Mad Clip: Η ΕΛΑΣ ψάχνει ένα Audi R8 που βρισκόταν στο σημείο

Mad Clip: Η ΕΛΑΣ ψάχνει ένα Audi R8 που βρισκόταν στο σημείο
Facebook

Την ώρα που το σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο του τράπερ Mad Clip σε τροχαίο δεν έχει υποχωρήσει η Τροχαία αναζητά πληροφορίες που θα διαλευκάνουν πλήρως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 34χρονος.

Από το βιντεοληπτικό υλικό που εξετάζουν οι Αρχές, φαίνεται ότι περνάει και ένα λευκό Audi από το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο τράπερ. Το εν λόγω δεύτερο όχημα, καταγράφεται να σταματά την ώρα που ο Mad Clip χάνει τον έλεγχο.

Διαβάστε επίσης: Mad Clip: Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση και η παραδοχή πως είναι… γκαζάκιας

Στόχος της Τροχαίας είναι να εντοπιστούν τυχόν αυτόπτες μάρτυρες αλλά και ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου για να διαπιστωθεί αν υπήρχε ή όχι τυχόν εμπλοκή του, αν επρόκειτο δηλαδή για «κόντρα» ή αν από μόνος του εντελώς ο τραγουδιστής είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε διαδοχικά σε κολόνα και σε δέντρο στην νησίδα.

Υπενθυμίζεται ότι το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Porsche το οποίο οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε με ταχύτητα σε μια κολώνα και στη συνέχεια πάνω σε δέντρο.

Διαβάστε επίσης: Νεκρός σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη ο γνωστός τράπερ Mad Clip

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο 34χρονος τραγουδιστής να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter