«Μαφία φυλακών»: Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Αντωνόπουλος – Διατάχθηκε η μεταγωγή του

«Μαφία φυλακών»: Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Αντωνόπουλος – Διατάχθηκε η μεταγωγή του

Δεν εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο, όπου επρόκειτο να ξεκινήσει σε δεύτερο βαθμό η δίκη για την απόπειρα δολοφονίας του, ο δικηγόρος Γ.Αντωνόπουλος που είναι πλέον προσωρινά κρατούμενος ως μέλος της αποκαλούμενης μαφίας του Κορυδαλλού αλλά και για την υπόθεση εκβίασης του Αριστείδη Φλώρου της Energa.

Αντ’ αυτού εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, που τον εκπροσωπούσε μέχρι και την απολογία του, για να πει ότι ο Γ.Αντωνόπουλος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ζητά την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης.

Δείτε επίσης: Αρνείται ο κατηγορούμενος δικηγόρος πως είναι μέλος της «μαφίας των φυλακών»

Μάλιστα στο δικαστήριο αναγνώστηκε δήλωση του στην οποία ανέφερε: ότι πλέον δεν επιθυμεί να παραστεί ως πολιτικώς ενάγων, δεδομένου ότι είναι το θύμα, και ότι στη δίκη θα τον εκπροσωπήσει ο δικηγόρος, Θεόδωρος Παναγόπουλος.

Δείτε επίσης: Στη φυλακή και ο δεύτερος δικηγόρος μετά από 12ωρη απολογία – Κατηγορείται για τη «μαφία των φυλακών»

Η πλευρά του Αρ.Φλώρου που δικάζεται ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας δολοφονίας έφερε αντιρρήσεις στο ενδεχόμενο αναβολής της δίκης, ενώ η έκπληξη ήρθε από τον Θεόδωρο Παναγόπουλο, ο οποίος προσήλθε στο δικαστήριο για να δηλώσει ότι δεν…εκπροσωπεί πλέον τον Γ.Αντωνόπουλο.

Δείτε επίσης: Προφυλακίζεται η 45χρονη δικηγόρος – Κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα της μαφίας των φυλακών

Τελικά το δικαστήριο, με την πρόεδρο του να… βγαίνει από τα ρούχα της για τα τεκταινόμενα, διέταξε την μεταγωγή ενώπιον του Γ. Αντωνόπουλου.

Παρών στο εδώλιο ήταν ο Αριστείδης Φλώρος ο οποίος πρωτόδικα καταδικάστηκε σε πολυετή κάθειρξη ως ο άνθρωπος που είχε δώσει την εντολή για τη δολοφονία του Γ.Αντωνόπουλου.

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του στην σκοτεινή αυτή ιστορία ενώ τελικά δικαιώθηκε και για τις καταγγελίες του ότι οι Αλβανοί κακοποιοί που κρύβονταν από πίσω , με διαμεσολαβητές δύο δικηγόρους, του ζητούσαν χρήματα για να πάρουν πίσω τις επιβαρυντικές καταθέσεις τους.

Στο δικαστήριο προσήχθησαν και δυο Αλβανοί κρατούμενο, εκ των οποίων ένας κατηγορείται για την απόπειρα σε βάρος του δικηγόρου Αντωνόπουλου και ο άλλος είναι μάρτυρας στην υπόθεση ενώ φέρεται και ως ηθικός αυτουργός της εν ψυχρώ δολοφονίας του ποινικολόγου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μέσα στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας. 

Νέος δικηγόρος ο Αλέξης Κούγιας

Ο Γ.Αντωνόπουλος μετήχθη από τις φυλακές στο δικαστήριο όπου δήλωσε ότι θα τελικά θα παρασταθεί ως πολιτική αγωγή και πως διορίζει δικηγόρους τους Αλέξη Κούγια και Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Οι δυο συνήγοροι έθεσαν εκ νέου το αίτημα αναβολής και ειδικά ο νέος συνήγορος, Αλέξη Κούγιας, που δεν είναι ενήμερος για τα στοιχεία της μεγάλης δικογραφίας.

Με το αίτημα διαφώνησε η υπεράσπιση του Αριστείδη Φλώρου καθώς όπως εύλογα υποστήριξε ο συνήγορος του, Τάκης Μιχαλόλιας, ο εντολέας του έχει πλέον , μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για τη δράση της μαφίας του Κορυδαλλού, κάθε λόγο για να επιθυμεί την εκδίκαση της υπόθεσης.

Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης για τις 11 Απριλίου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter