Μαφία του Κορυδαλλού: Εκβιαζόμενος και με την βούλα της Εισαγγελίας υπήρξε ο Αριστείδης Φλώρος

Μαφία του Κορυδαλλού: Εκβιαζόμενος και με την βούλα της Εισαγγελίας υπήρξε ο Αριστείδης Φλώρος

Ο ειδικός εφέτης ανακριτής που διερευνά την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» άσκησε σήμερα συμπληρωματική ποινική δίωξη για εκβίαση σε βάρος του δικηγόρου, Γ. Αντωνόπουλου, που συνελήφθη χθες, Πέμπτη.

Η εκβίαση σύμφωνα με την κατηγορία αφορά στην προσπάθεια που έγινε μέσω σκληρών κακοποιών μέσα στην φυλακή προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα από τον Αριστείδη Φλώρο σχετικά με την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του Γ. Αντωνόπουλου που τελικά διώκεται ως συνεργάτης των βαρυποινιτών του Κορυδαλλού.

Σήμερα τόσο ο Γ. Αντωνόπουλος, όσο και η έτερη δικηγόρος που συνελήφθη χθες το βράδυ, ζήτησαν και πήραν προθεσμία προκειμένου να λάβουν γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους.

Θα απολογηθούν τη Δευτέρα για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση .

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τις… περίεργες τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε ο Γ. Αντωνόπουλος με τον φερόμενο ως αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης Κλοντιάν Λεκοτσάι, σε βάρος του κατέθεσαν στοιχεία στον ανακριτή, σωφρονιστικοί υπάλληλοι και ένας ακόμα μάρτυρας που γνώριζε πρόσωπα και πράγματα.

Πάντως ο ίδιος ο Γ. Αντωνόπουλος αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του στις δραστηριότητες της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε με έδρα τον Κορυδαλλό , θύμα της οποίας έπεσε και ο Μιχ. Ζαφειρόπουλος τον οποίον πυροβόλησαν θανάσιμα μέσα στο γραφείο του όταν ως δικηγόρος του Αρ. Φλώρου αρνήθηκε να ενδώσει στους εκβιασμούς που δεχόταν ο πελάτης του. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter