Μαφιόζικη απειλή σε εισαγγελέα του Βόλου από εργολάβο: «Θα σε καρυδώσω»

Μαφιόζικη απειλή σε εισαγγελέα του Βόλου από εργολάβο: «Θα σε καρυδώσω»

Είναι φυλακή και συχνάζει στις δικαστικές αίθουσες γιατί είναι πρωταγωνιστής συνεχόμενων επεισοδίων εις βάρος της πρώην συζύγου του και των πεθερικών του.
Είναι ο άνθρωπος που έχει απειλήσει κατ΄επανάληψη να κάψει τον πεθερό του και την πρώην σύζυγό του και βρίσκεται στη φυλακή γι’ όλα αυτά τα επεισόδια, ενώ έχει τεχνική εταιρεία που μεταβίβασε στο όνομα συγγενικού του προσώπου και αναλαμβάνει δημόσια έργα…

Όταν βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες συμπεριφέρεται στο δικαστήριο σαν να είναι το … τσιφλίκι του, χωρίς να υπολογίζει τις επαναλαμβανόμενες συστάσεις των δικαστών. Μάλιστα στις απολογίες του, για τα συνεχόμενα επεισόδια αναφέρεται σε ονόματα αστυνομικών που έχουν ήδη συνταξιοδοτηθεί και τους παρουσιάζει ως παλιούς συνεργάτες , που τον έχουν “αδειάσει”.

Χθες δικάστηκε για μια ακόμη φορά για ενδοοικογενειακή απειλή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και μεταφέρθηκε στο δικαστήριο του Βόλου από τις φυλακές της Λάρισας. Απείλησε την εισαγγελέα που έχει χειριστεί και άλλες υποθέσεις του πως θα την καρυδώσει και λίγο αργότερα της είπε πως δεν θα γλιτώσει γιατί θα την στείλει φυλακή.

Χθες δικάστηκε για επιθέσεις στην πεθερά του το 2021. Την απείλησε πως θα σκοτώσει την δια και το παιδί του, και τράβηξε κουζινομάχαιρο.

Ο 46χρονος έχει δηλώσει χρήστης ναρκωτικών και αντιμετωπίζει, σύμφωνα με δήλωσή του ψυχολογικά προβλήματα, ενώ το έχει σκάσει δύο φορές από ψυχιατρείο, όπου κλείστηκε μετά από ακούσιες νοσηλείες που κατέθεσε ακόμη και ο αδελφός του.

Πηγή: gegonota.news

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter