Μάγδα Φύσσα: Παύλο μου κατάφερες το ακατόρθωτο … Να προσέχετε, το τέρας είναι εκεί έξω

Μάγδα Φύσσα: Παύλο μου κατάφερες το ακατόρθωτο … Να προσέχετε, το τέρας είναι εκεί έξω
Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Εφετείο και πορεία στην βουλή, με αφορμή τον 1 χρόνο από την καταδικαστική απόφαση της Χρυσής Αυγής ως Εγκληματική Οργάνωση, Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/ EUROKINISSI)

«Συνεχίζουμε όσα ονειρεύτηκε ο Παύλος Killah P Φύσσας» αυτό ήταν το σύνθημα στο RAP MONSTERS FEST 2022, την Κυριακή, 10 Απριλίου και ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Πάυλου Φύσσα, που θα έκλεινε τα 43 του χρόνια, αν δεν είχε δολοφονηθεί από τους φασίστες.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν οι καλλιτέχνες ANSER, FER DE LANCE, LOBO X NOVEL, SEPTIMO X ADA, ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΔΥΟ_ΜΗΔΕΝ_ΔΥΟ_ΜΗΔΕΝ και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα καλύψουν τα έξοδα της δίκης που ξεκινάει ξανά στο Εφετείο.

Την ώρα που η Μάγδα Φύσσα ανέβηκε στη σκηνή για να απευθύνει χαιρετισμό η συγκίνηση ήταν πολύ μεγάλη με τον κόσμο να την χειροκροτεί και να επιχειρεί να την αγκαλιάσει.

Όσα είπε η Μάγδα Φύσσα:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είμαι εγώ εδώ και όχι ο Παύλος. Όμως είστε εδώ για τον Παύλο. Ήρθατε για τον Παύλο. Σήμερα θα έκλεινε, κλείνει, τα 43 του χρόνια

Ήθελα να του πω, Παύλο μου, προχωρώντας τρέμανε τα πόδια μου αλλά βλέποντας αυτά τα προσωπάκια όλα εδώ κάτω κατάφερες το ακατόρθωτο. Ήρθανε πάρα πολλοί για να σου ευχηθούν. Εύχομαι να είσαι καλά εκεί που είσαι και να έχουμε καλή αντάμωση.

Για τα χρήματα που έχετε όλοι σας προσφέρει τα έσοδα θα πάνε για τη δίκη που ξεκινάει ξανά το Εφετείο και όπως και πριν και τώρα σας χρειαζόμαστε και σας θέλουμε δίπλα μας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να ‘στε καλά και να προσέχετε, το τέρας είναι εκεί έξω».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter