«Μαγειρεύουν» τη λίστα με τα €20.000.000 στα ΜΜΕ για να αποφύγουν διασυρμό και ευθύνες;

«Μαγειρεύουν» τη λίστα με τα €20.000.000 στα ΜΜΕ για να αποφύγουν διασυρμό και ευθύνες;

Η κυβέρνηση έχει εκτεθεί πανταχόθεν όσον αφορά τα ποσά που βάφτισε διαφήμιση προς τα ΜΜΕ. Ήταν αυτά που αποφάσισε να δώσει αντικαθιστώντας την ενίσχυση του Τύπου (όπου ονειρεύονταν να δώσουν και στο Μακελειό).

Έτσι όπως φαίνεται επεχείρησε να βοηθήσει «φίλους και γνωστούς» μέσω των δύο εκστρατειών για την προστασία από τον κορονοϊό που κανονικά θα έπρεπε να ήταν δωρεάν καθώς αποτελούσαν κοινωνικά μηνύματα.

Και νόμιζε προφανώς πως θα κάνει παρέλαση. Και πρόσθεταν όπως φαίνεται στον αρχικό κατάλογο -μέχρι τελευταίας στιγμής – φίλους και γνωστούς και ποσά πολλαπλάσια των 100 χιλιάδων. Ανύπαρκτα site πήραν το δικό τους «δωράκι», ενώ τα ίδια φυσικά πρόσωπα βρέθηκαν πίσω από πολλά «ΜΜΕ».

Και νόμιζαν πως θα κάνουν παρέλαση στην αδιαφάνεια!

Μετά διέρρευσαν και οι πληροφορίες για παρουσιαστή των 800 χιλιάδων δραχμών και για «συσσώρευση» ποσών σε ορισμένα μέσα, ή πίσω από τα ίδια γαλάζια πρόσωπα.

Εννοείται πως οι γνωστοί κακοί δεν πήραν τίποτα. Δηλαδή Documento, documentonews.gr και koutipandoras.gr γιατί… ασκούσαν κριτική στην κυβέρνηση.

Μόνον που τώρα, οι πιέσεις που ασκούνται προς την κυβέρνηση να γνωστοποιήσει και τον πλήρη κατάλογο, πόσα χρήματα πήρε κάθε μέσον, είναι τεράστιες και από όλα τα φάσματα της πολιτικής ζωής αλλά και από ΜΜΕ.

Γιατί η κυβέρνηση δεν δίνει τον κατάλογο με τα ποσά;

Και εδώ έρχονται να απαντήσουν οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες, η κυβέρνηση γνωρίζει πως πρέπει να παρουσιάσει έναν κατάλογο με ποσά, αλλά φοβάται να παρουσιάσει τον αρχικό καθώς θα επιβεβαιώνει την κριτική της αντιπολίτευσης αλλά και ορισμένων αδέσμευτων ακόμα ΜΜΕ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ασκούνται πιέσεις προς τους αποδέκτες να μειώσουν τις απαιτήσεις τους και να μην λάβουν τελικά τα αρχικά ποσά που είχαν προβλεφθεί γιατί θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο υπουργείο Οικονομικών έχουν ανάψει τα τηλέφωνα και ζητούν μια έκπτωση 50% για να αποφύγουν τον διασυρμό…

Αλλά όπως λένε δεν τους νοιάζει τόσο ο διασυρμός, αλλά τρέμουν μπροστά στις ποινικές ευθύνες.

Γι αυτό και πρέπει να απαιτηθεί να δοθεί στη δημοσιότητα η αρχική λίστα της Ιnitiative προς τα ΜΜΕ και όχι κάποια μαγειρεμένη μέσα στα γραφεία τους …

Γιατί γι αυτό δεν θα φταίει ο κορονοϊός…

Διαβάστε επίσης: Εξώδικο Documento σε Initiative – Πέτσα: Ζητήστε συγγνώμη για τις συκοφαντίες και δώστε τη λίστα με τα χρήματα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter