Μαγνησία: Εδειρε τη σύζυγό του και την απείλησε με καραμπίνα μπροστά στο παιδί τους

Μαγνησία: Εδειρε τη σύζυγό του και την απείλησε με καραμπίνα μπροστά στο παιδί τους

Ενα ακόμη επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Μαγνησία και τα θύματα ήταν δύο: Η σύζυγος που δέχτηκε την επίθεση και το μικρό παιδί της που ήταν μάρτυρας του ξυλοδαρμού.

Τον τρόμο έζησε μια γυναίκα μαζί με το μικρό παιδί της στο χωριό Ριζόμυλος, όταν το περασμένο Σάββατο επέστρεψε σπίτι μεθυσμένος ο σύζυγός της, την ξυλοκόπησε και την απείλησε να καραμπίνα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το gegonota.news. «Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω», της είπε και την σημάδευε, ενώ έστρεψε το όπλο και προς το τρομοκρατημένο παιδί.

Ο σύζυγος επιτέθηκε στην γυναίκα, την τραυμάτισε με μπουνιές και κλωτσιές και απειλούσε με όπλο το παιδί του για να μην πάρει το μέρος της μητέρας του. Η γυναίκα άρπαξε το παιδί, ξέφυγε από τα χέρια του και πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

Ο σύζυγός της συνελήφθη και κρατήθηκε, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή απειλή, απειλή σε ανήλικο τέκνο, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου και πυρομαχικών.

Διαβάστε επίσης:

Εξαφανίστηκε Αμερικανός αστυνομικός στην Αμοργό – Έκανε πεζοπορία σε δύσβατο μονοπάτι

Καύσωνας: Ξεπέρασε τους 41 °C η θερμοκρασία – Επιασε 40 βαθμούς η Αττική – Τι προβλέπεται για την Τετάρτη

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter