Μαγνησία: Καταρρακτώδης βροχή «σάρωσε» τον Βόλο – Δύο τραυματίες από την κακοκαιρία (Videos)

Μαγνησία: Καταρρακτώδης βροχή «σάρωσε» τον Βόλο – Δύο τραυματίες από την κακοκαιρία (Videos)
πηγή φωτογραφίας: magnesianews.gr

Τρομερής έντασης θύελλα με χαρακτηριστικά τις σφοδρές ριπές ανέμου, την καταρρακτώδη βροχή και την παντελή έλλειψη ορατότητας σάρωσε τον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας την Κυριακή.

Η πρωτοφανής σε ένταση θύελλα ξεκίνησε στις 16.45 με ξαφνικό αέρα σου σάρωσε την περιοχή μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά.

Η ποσότητα του νερού που έπεσε στον Βόλο από τα πρώτα λεπτά της θύελλας ήταν πρωτοφανής και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ την ίδια ώρα σε πολλές περιοχές έπεφτε χαλάζι που προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα, που είχαν ακινητοποιηθεί λόγω της έλλειψης ορατότητας. Δεκάδες τέντες σπιτιών και διαμερισμάτων έχουν καταστραφεί, ενώ δέντρα και κλαδιά δέντρων έχουν πέσει σε πολλούς δρόμους και πάρκα του Βόλου.

Στην Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός που δέχτηκε πολλές κλήσεις για βοήθεια, αλλά και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου καθώς πολλά σκάφη βρέθηκαν στα ανοιχτά της θάλασσας, παρά τις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων.

Προβλήματα σημειώθηκαν τόσο στη Νέα Ιωνία, στη Νεάπολη με σπίτια και μαγαζιά να πλημμυρίζουν, όσο και στις Αλυκές.

Δύο τραυματίες

Δυο άτομα κατέληξαν στο Νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό τους κατά τη διάρκεια της νεροποντής που έπληξε την πόλη του Βόλου. Πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα που τραυματίστηκαν στην Ανανασιά, πιθανώς από πτώση κλαδιών δέντρων. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο «Αχιλλοπούλειο», με την υγεία τους να μην εμπνέει ανησυχία.

πηγή: magnesianews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter