Μάικ Τζέιμς: Πιo μετρημένος σε σχέση με πέρυσι, αλλά εξίσου αποτελεσματικός

Μάικ Τζέιμς: Πιo μετρημένος σε σχέση με πέρυσι, αλλά εξίσου αποτελεσματικός

Ο Μάικ Τζέιμς δε σουτάρει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας όσο το είχε… παρακάνει στην Αρμάνι Μιλάνο πέρυσι.

Είναι ίσως ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης στην Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια. Άλλοι τον λατρεύουν, άλλοι λατρεύουν να τον μισούν. Από την άλλη, αν δεν ήταν καλός, δε θα είχε και haters. Αυτός είναι ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος το καλοκαίρι ανέλαβε μία από τις πιο δύσκολες αποστολές στην καριέρα του: Να γίνει ο ηγέτης της νυν Πρωταθλήτριας ΤΣΣΚΑ Μόσχας απόντος, και του Νάντο ντε Κολό, και του Σέρχι Ροντρίγκεθ.

Στο άκουσμα της είδησης οι κακές γλώσσες δεν άργησαν να πιάσουν δουλειά. Θα κάνει ή δε θα κάνει πάλι τα δικά του; Θα καταφέρει ή δε θα καταφέρει να τον βάλει σε καλούπι ο Δημήτρης Ιτούδης; Με έξι αγωνιστικές να έχουν περάσει (5-1 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας), οι πρώτες απαντήσεις είναι εδώ.

Ο 29χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ παραμένει… too much, αλλά τουλάχιστον λιγότερο σε σχέση με πέρυσι στην Αρμάνι Μιλάνο, την οποία είχε φανεί πως θα οδηγούσε στην επιστροφή στα playoffs για πρώτη φορά από το 2014, πριν στο τέλος (αυτο)καταστραφούν μαζί.

Τα σουτ του είναι μειωμένα κατά περισσότερα από δύο ανά παιχνίδι, την ώρα που παραμένει ελάχιστα μακριά από την career-high επίδοση των 19,2 πόντων.

Οι ασίστ του είναι επίσης μειωμένες κατά 1,4, αλλά σε αυτό η εξήγηση ίσως υπάρχει στο γεγονός πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πιο… made in the USA από ποτέ.

Πηγή: Eurohoops.net.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter