Μάικλ Μουρ: Θυμίστε μου, ποιούς Αμερικανούς σκότωσε ο Σουλεϊμανί;

Μάικλ Μουρ: Θυμίστε μου, ποιούς Αμερικανούς σκότωσε ο Σουλεϊμανί;

Ο Αμερικανός παραγωγός ταινιών, σκηνοθέτης και συγγραφέας «ξέσπασε» μέσω Twitter με αφορμή τη δολοφονία του Κασέμ Σουλεϊμανί.«Ποιους Αμερικανούς σκότωσε ο Σουλεϊμανί», ανέφερε σε ένα από τα «τιτιβίσματά» του, την Τετάρτη.

Θέση για την έκρυθμη κατάσταση στη Μέση Ανατολή, η οποία εκτραχύνθηκε από την ημέρα της δολοφονίας του Κασέμ Σουλεϊμανί στη Βαγδάτη, έπειτα από εντολή Τραμπ, πήρε ο Μάικλ Μουρ. Με μία σειρά από τοποθετήσεις στο Twitter κατά τη διάρκεια της Τετάρτης, ο γνωστός παραγωγός και συγγραφέας, ανέφερε τα εξής: 

«Ξέρω, είναι ενοχλητικό, να λέω κάποιες αλήθειες και να κάνω αυτές τις ερωτήσεις, έτσι λοιπόν θα συνεχίσω: Μπορεί κάποιος να ονομάσει ένα κτίριο στις ΗΠΑ που ο “κακός τύπος” στρατηγός Σουλεϊμανί έδωσε διαταγή να ανατιναχτεί; Ή το επιβατικό αεροπλάνο που κατέρριψε ο “κακός ηθοποιός” Σουλεϊμανί;

Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς, σε ποιες περιοχές στις ακτές μας έφτασε η Επαναστατική Φρουρά του Σουλεϊμανί. Μήπως ήταν το Νιου Τζέρσι; Το Μαϊάμι; Πού εισέβαλαν στο κυρίαρχο έθνος μας;

Βοηθήστε με να θυμηθώ ποιες αμερικανικές πόλεις βομβάρδισαν τα ιρανικά βομβαρδιστικά. Την Τάλσα; Τη Γουίτσιτα; Το Νιούαρκ;

Είμαι σε απόγνωση που δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος από τους “καμικάζι” του Σουλεϊμανί μπήκε στο Mall της Αμερικής; Ή μήπως ήταν ο Πύργος του Τραμπ; Γαμώτο, κάποιος να με βοηθήσει!

Εντάξει, όμως όλοι θυμόμαστε το μέλος του υπουργικού συμβουλίου που ο ελεύθερος σκοπευτής του Σουλεϊμανί δολοφόνησε στη Τζορτζτάουν, σωστά; Την επίθεση με χημικά στο μετρό της Ουάσιγκντον! Ο Ιρανός κομάντο με το ΑΚ-15 που πυροβόλησε στο λύκειο στο Όρεγκον!

Το νερό στο Φλιντ! Ο Σουλεϊμανί δηλητηρίασε το νερό στο Φλιντ! Ε βέβαια, όλα βγάζουν νόημα! Γιατί μας πήρε τόσο καιρό να ανακαλύψουμε ποιος ήταν ο τρομοκράτης που το έκανε!

Ποιους Αμερικανούς σκότωσε ο Σουλεϊμανί; Τα στρατεύματά μας, που αναγκάστηκαν να εισβάλουν στο Ιράκ, μία χώρα δίπλα στη δική του, που δεν είχε καμία σχέση με την 11η Σεπτεμβρίου; Όχι. Τα αγαπημένα μας στρατεύματα στάλθηκαν εκεί μέχρι τον θάνατό τους από τον Μπους και τον Τσέινι και τους 29 Γερουσιαστές των Δημοκρατικών που ψήφισαν για να διαπραχθεί αυτό το έγκλημα πολέμου. Η αλήθεια.»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter