Μάιλι Σάιρους: Δεν πρόκειται να φύγω από τις ΗΠΑ – Πολεμάω το μίσος (του Τραμπ) με την αγάπη

Μάιλι Σάιρους: Δεν πρόκειται να φύγω από τις ΗΠΑ – Πολεμάω το μίσος (του Τραμπ) με την αγάπη

«Δεν πρόκειται, να φύγω από τη χώρα. Γιατί αυτό είναι σαν να εγκαταλείπω τη χώρα μου τη στιγμή που πιστεύω ότι έχω κάτι καλό να πω… Μετράει, πραγματικά, το πού είμαι; Γιατί όπου και να είμαι, η φωνή μου θα ακουστεί, και θα το εξασφαλίσω αυτό».

 Μ’ αυτή τη δήλωση στο «NME», η Μάιλι Σάιρους πήρε πίσω τον όρκο της να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ αν ο Ντόναλντ Τραμπ γίνει Πρόεδρος.

Η 24χρονη Μάιλι, της οποίας το καινούργιο άλμπουμ «Younger Now» ήδη κυκλοφορεί, παραδέχθηκε ότι υποστήριζε τον Μπέρνι Σάντερς και τη Χίλαρι Κλίντον. Το «Inspired», ένα από τα τραγούδια του άλμπουμ, είχε γραφτεί για την Κλίντον.

«Δεν πολεμάω τη φωτιά με φωτιά, το μίσος με μίσος» εξήγησε η Μάιλι. «Πολεμάω το μίσος με αγάπη. Δίνω αυτή τη συναυλία στο Λας Βέγκας, και για “Το Κόμμα στις ΗΠΑ” (σσ:εννοεί το κόμμα Τραμπ). Στις οθόνες θα αναγράφεται “εκπαίδευση”, “ιατροφαρμακευτική περίθαλψη”, “ισότητα”, “δικαιοσύνη”, “ελευθερία”, “απελευθέρωση”, “έκφραση”. Αυτά είναι που φτιάχνουν τη χώρα μας. Δεν είναι αποδεκτό ένα κόμμα για τις ΗΠΑ αν είναι γεμάτο μίσος, διακρίσεις, τείχη, βία και όλα αυτά τα πράγματα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter