Μάιλο Γιαννόπουλος: Ψάχνει δουλειά για να μείνει στις ΗΠΑ

Μάιλο Γιαννόπουλος: Ψάχνει δουλειά για να μείνει στις ΗΠΑ

Μπορεί για άλλους να είναι πρόβλημα οι ακροδεξιές του απόψεις – και όχι μόνον – ο ίδιος όμως προσπαθεί να βρει δουλειά στις Ηνωμένες Πολιτείες για να μην χάσει την άδεια παραμονής.

Ο ελληνικής καταγωγής 33χρονος Βρετανός έχει διορία δύο μήνες να βρει νέο «σπόνσορα», αλλιώς παρά το ότι «ταιριάζει» απόλυτα στις απόψεις με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, θα απελαθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κομβικό σημείο, η ίδια η δήλωσή του με την οποία παραδέχθηκε την παιδοφιλία του, σημειώνοντας ότι του αρέσουν οι σχέσεις με πιο νεαρά άτομα.

Αυτή η εξέλιξη είναι το «κερασάκι στην τούρτα» αφού οι ίδιες οι απόψεις του έχουν επανειλημμένα προκαλέσει.

Πρόσφατα, η διοίκηση του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ αναγκάστηκε τελικά να ακυρώσει την ομιλία του, μετά τις διαδηλώσεις που προκλήθηκαν λόγω των ακροδεξιών θέσεών του.

Ο Μάιλο Γιαννόπουλος που εργαζόταν στο ακραίων απόψεων και θέσεων site Breitbart News, βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδο, καθώς μετά την αποχώρησή του από τη διαδικτυακή εφημερίδα, είχε στη διάθεσή του, βάσει του αμερικανικού νόμου, ένα διάστημα 60 ημερών, προκειμένου να βρει νέο «σπόνσορα», που να εγγυηθεί για εκείνον την παροχή εργασίας και την παραμονή του στη χώρα.

Ο ίδιος διαθέτει βρετανικό διαβατήριο και απολαμβάνει τη βίζα επιπέδου O-1B, η οποία δίδεται σε πολίτες συμμαχικών κρατών των ΗΠΑ.

Ο νόμος για την παραμονή του στις Ηνωμένες Πολιτείες , τουλάχιστον έως ότου κατοχυρώσει δικαίωμα για την έκδοση αμερικανικής υπηκοότητας, επιβάλει την παρουσία «σπόνσορα». Ο ίδιος υποστηρίζει ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην ανεύρεση νέου «σπόνσορα».

Σύμφωνα με όσα διέρρευσε ο ίδιος, έχει καταλήξει σε συμφωνία με ένα άγνωστο ιντερνετικό δίκτυο, οι ιδιοκτήτες του οποίοι, όπως υποστηρίζει, έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία του «σπόνσορα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter