Μαίνεται η φωτιά σε χώρο ανακύκλωσης στη Σίνδο – Μήνυμα 112 για τοξικούς καπνούς, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις (Photos-Video)

Μαίνεται η φωτιά σε χώρο ανακύκλωσης στη Σίνδο – Μήνυμα 112 για τοξικούς καπνούς, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις (Photos-Video)

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στη Βιομηχανική Περιοχή στη Σίνδο.

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 09:30 σε υπαίθριο χώρο εταιρίας ανακύκλωσης και αποβλήτων. Σύμφωνα με την πυροσβεστική καίγονται σκουπίδια, παλέτες και λάστιχα.

Έχει εστάλη και προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους, όχι μόνο της Σίνδου αλλά και σχεδόν ολόκληρης της δυτικής Θεσσαλονίκης, να μείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν τα παράθυρα.

Παράλληλα, οι δυνάμεις στο σημείο ενισχύθηκαν και πλέον στο σημείο επιχειρούν 50 πυροσβέστες, 19 οχήματα, 2 ειδικά οχήματα (βραχιονοφόρο και κλιμακοφόρο) και 1 Ε/Π. Συνδρομή απο υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.

«Πως εκδηλώθηκε η φωτιά δε γνωρίζουμε ακόμη, αλλά είναι σε εξέλιξη. Είναι σε εργοστάσιο ανακύκλωσης με πολύ εύφλεκτα υλικά, είναι υλικά ανακύκλωσης. Υπάρχει μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής και μηχανήματα του δήμου που συμβάλλουν», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βερβίτης, Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Αξιού στην ERT.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά τώρα σε βιομηχανική εγκατάσταση στη Σίνδο – Μήνυμα από το 112

Documento Newsletter