Μαίρη Πόπινς: Γιατί η Τζούλι Άντριους δεν θα εμφανιστεί στο ριμέικ της εμβληματικής ταινίας (Video & Photos)

Μαίρη Πόπινς: Γιατί η Τζούλι Άντριους δεν θα εμφανιστεί στο ριμέικ της εμβληματικής ταινίας (Video & Photos)

Η Τζούλι Άντριους δεν θα εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία για την επιστροφή της Μαίρη Πόπινς. Όταν έμαθε για την ανάληψη του ρόλου από την Έμιλι Μπλαντ η Άντριους είχε να πει μόνο γλυκά και υποστηρικτικά λόγια, δίνοντας την πλήρη στήριξη στην επιλογή της Μπλαντ και θέλοντας να στραφούν τα φώτα δημοσιότητας πάνω στη νέα Μαίρη Πόπινς, όπως είπε ο σκηνοθέτης της ταινίας Ρομπ Μάρσαλ, μιλώντας στο Entertainment Weekly.

«Ήξερε ότι ήταν στα σχέδια μας και όταν είπαμε να το κάνουμε, είπε: “Ω ευχαριστώ το θεό”. Όταν ανακοινώσαμε ότι τον ρόλο θα πάρει η Έμιλι Μπλαντ, σήκωσε τα χέρια της στον αέρα και φώναξε δυνατά: “Ναι”. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι αισθάνθηκαν με τον ίδιο τρόπο για την Έμιλι», είπε ο Μάρσαλ.

«Η Τζούλι για μένα, αλλά και για όλους τους άλλους θα είναι πάντα η πιο εκπληκτική Μαίρη Πόπινς, που κέρδισε το Όσκαρ και έλαμψε στη σκηνή. Αλλά η Έμιλι είναι το τέλειο πρόσωπο για να επιστρέψει τη φλόγα και γνωρίζω ότι και η Τζούλι αισθάνεται το ίδιο», δήλωσε ο Μάρσαλ.

Για το λόγο αυτό η Τζούλι Άντριους αποφάσισε να μην εμφανιστεί στη νέα εκδοχή της Μαίρης Πόπινς, από σεβασμό προς την Μπλαντ και τον σκηνοθέτη να εξηγεί ότι «η Τζούλι ήταν απίστευτα ευγενική και μιλήσαμε γι’ αυτό σε ένα γενικότερο πλαίσιο, αλλά το κατέστησε σαφές από την αρχή: Αυτή είναι η στιγμή της Έμιλι και θέλω πραγματικά να είναι η στιγμή της. Δεν θέλω να υπάρξει σύγκριση λέγοντας “ω έρχεται η Μαίρη Πόπινς”. Δεν το θέλω αυτό, πραγματικά θέλω να πάρει αυτό που της αξίζει γιατί πιστεύω ότι θα λάμψει».

Ωστόσο, ο συμπρωταγωνιστής της Άντριους, Ντικ βαν Ντάικ θα εμφανιστεί στη νέα ταινία, βέβαια όχι στον ρόλο του Μπερτ, αλλά θα είναι ο γιος του κακού Mr. Dawes Senior έναν ρόλο που έπαιξε και ο βαν Ντάικ.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=37IeKLY0CLw

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter