Γαλλία: Μακάβριο δέμα με κομμένο δάχτυλο έστειλαν στον Μακρόν

Γαλλία: Μακάβριο δέμα με κομμένο δάχτυλο έστειλαν στον Μακρόν

Επιστολή με περιεχόμενο ένα κομμένο δάχτυλο εστάλη στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Όπως αναφέρει η Le Figaro, το δέμα περιείχε τμήμα κομμένου ανθρώπινου δαχτύλου που φέρεται να ανήκει στον συντάκτη που υπέγραφε επιστολή με αποδέκτη τον Γάλλο Πρόεδρο.

Ο δράστης έγινε γνωστό πως αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Σε ερώτηση της Le Figaro, Μέγαρο των Ηλυσίων απέφυγε να τοποθετηθεί επισήμως.

Σύμφωνα με το γαλλικό site Valeurs, η επιστολή προς τον Μακρόν εστάλη μεταξύ Κυριακής 9 Ιουλίου και Δευτέρας 10 Ιουλίου, ενώ η έρευνα που «τρέχει» από τις αρχές αφορά τους αξιωματούχους που την παρέλαβαν. Αυτό γιατί το κομμένο τμήμα του δαχτύλου φέρεται να φυλάχθηκε σε ψυγείο από τους άνδρες της ασφάλειας που το βρήκαν, μαζί με το φαγητό τους. Πηγή της αστυνομίας επιβεβαίωσε στο Valeurs Actuelles την πληροφορία περί φύλαξης του δαχτύλου στο ψυγείο.

Στη συνέχεια το Μέγαρο των Ηλυσίων έκλεισε για κάποιες ώρες, ενώ οι άνδρες της ασφάλειας που εντόπισαν το μακάβριο εύρημα, δεν προχώρησαν σε σύνταξη αναφοράς για το συμβάν. Επίσης, η έρευνα εστιάζει στο πώς διέρρευσαν οι “απόρρητες πληροφορίες” στον Τύπο.

Ο αποστολέας έχει ταυτοποιηθεί και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το γαλλικό site, έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις για να λάβει ιατρική μέριμνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες και να τεθεί στην κατάλληλη ιατρική παρακολούθηση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter