Αρτέμιδα: Αυτοί είναι οι 6 Τούρκοι που έπεσαν νεκροί – Εικόνες σοκ από το μακελειό (Photos)

Αρτέμιδα: Αυτοί είναι οι 6 Τούρκοι που έπεσαν νεκροί – Εικόνες σοκ από το μακελειό (Photos)

Τη λίστα με τα ονόματα των έξι νεκρών από το μακελειό που σημειώθηκε στην Αρτέμιδα δημοσιεύουν τα τουρκικά ΜΜΕ. Σε πεδίο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ακόμη και μαφιών που δραστηριοποιούνται σε άλλες χώρες φαίνεται πως εξελίσσεται η Ελλάδα, μετά τη δολοφονία έξι τούρκων υπηκόων στην Αρτέμιδα.

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Μπαρίς Μπογιούν που έχασε έξι άντρες στην Αρτέμιδα

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έξι νεκροί φέρονται να ήταν συνεργάτες του διαβόητου αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν που δραστηριοποιείται στην Κωνσταντινούπολη μέσω της εγκληματικής οργάνωσης Daltons.

H οργάνωσή του είναι γνωστή στις τουρκικές αρχές και φέρεται να βρίσκεται πίσω από πολλές εγκληματικές δράσεις στην Κωνσταντινούπολη, μεταξύ των οποίων και εκτέλεση συμβολαίων θανάτου καθώς έχει στις «υπηρεσίες του» δολοφόνους που συνήθως «επιχειρούν» με μοτοσυκλέτες.

Ο Μπογιούν φέρεται να ζει ως δραπέτης στην Ιταλία.

 

Η δολοφονία στη Γαλλία και οι Σέρβοι εκτελεστές

Πληροφορίες θέλουν το «κλειδί» της υπόθεσης να βρίσκεται σε μια δολοφονία που έγινε στο πλαίσιο του «πολέμου» μεταξύ των συμμοριών Daltons και Redkit Gang.

Σύμφωνα με τη Miliyet, ο Μπογιούν έχει δεχτεί αρκετές επιθέσεις στο εξωτερικό. Κατά τις επιθέσεις αυτές έχουν χάσει τη ζωή του ο Emircan Yılmaz στην Abaza, ο Edip Yalçın στη Γεωργία και ο Halil Ay στη Γαλλία. Ο Gülbey Dilsiz, ο οποίος σκότωσε τον Ay, έχει επίσης δολοφονηθεί.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, το έγκλημα στην Αρτέμιδα έγινε στο πλαίσιο τέτοιου ξεκαθαρίσματος, αναφέροντας μάλιστα ότι οι εκτελεστές ήταν Σέρβοι.

Ως αντίποινα δηλαδή, η ηγεσία της Redkit Gang φέρεται να ήρθε σε επικοινωνία με Σέρβους εκτελεστές ώστε να δολοφονήσουν μέλη της αντίπαλης συμμορίας που βρίσκονταν στην Ελλάδα.

Σε τουρκικά social media εμφανίστηκαν εικόνες με διαγραφή ατόμων

Τα «παλικάρια» του Μπογιούν στην Ελλάδα

Σύμφωνα με την εφημερίδα Miliyet, μεταξύ των έξι νεκρών της Λούτσας φέρεται να είναι ο Doruk B. ο οποίος πριν λίγους μήνες είχε καταφέρει να διαφύγει από καταδίωξη των τουρκικών αρχών πριν μερικούς μήνες. Μαζί του κατά την καταδίωξη ήταν και ο Oğuzhan H.

Ο Doruk B., δραπέτευσε μέσα στα περιαστικά δάση της Κωνσταντινούπολης και στη συνέχεια φέρεται να ήρθε οδικώς στην Ελλάδα, ενώ ο Oğuzhan H. συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές στα σύνορα της τουρκίας όταν προσπάθησε να διαφύγει προς τη Γεωργία κρυμμένος σε ένα φορτηγό.

Η είδηση είναι σήμερα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων Hurriyet και Millyet, ενώ ευρεία αναφορά κάνει και το CNN Turk.

Οι δολοφονηθέντες είναι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα άνθρωποι του καταζητούμενου στην Τουρκία για σειρά ένοπλων επιθέσεων, αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης.

Όπως μεταφέρει η ΕΡΤ, μεταξύ των νεκρών είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς και άλλα άτομα μεταξύ των δολοφονηθέντων ήταν στενοί συνεργάτες του αρχηγού της συμμορίας Μπαρίς Μπογιούν. Ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς φέρεται να διέφυγε, πριν από μερικούς μήνες, από καταδίωξη της αστυνομίας μαζί με τον Ογουζχάν Χ. και κατέφυγε στο δάσος στην περιοχή Τσεκμέκιοϊ της Κωνσταντινούπολης, όπου χάθηκαν τα ίχνη του. Ο Ογουζχάν Χ. συνελήφθη από το Τμήμα κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης σε συνοριακή διάβαση, καθώς προσπαθούσε να περάσει παράνομα στη Γεωργία με φορτηγό, ενώ ο Ντορούκ Μπ. φέρεται να διέφυγε οδικώς προς την Ελλάδα. Νεκροί είναι επίσης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι Αμπντουραχμάν Τεκρού, Οζκάν Καάν Τοζλού, Μπαρίς Τσαγάν, Ομέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ.

Την ίδια στιγμή, η Miliyet παίζει και τη φωτογραφία τους:

Στη Λούτσα οι έρευνες

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελληνική Αστυνομία έχει βρει το σπίτι όπου έμεναν τα θύματα. Το καταφύγιό τους βρίσκεται μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον τόπο του μακελειού.

Στο αυτοκίνητο των θυμάτων δεν βρέθηκαν όπλα ή ναρκωτικά αλλά βαλίτσες με ρουχισμό.

Οι πέντε από τους νεκρούς είχαν γαλλικά διαβατήρια ενώ ο έκτος δεν είχε καθόλου χαρτιά. Τώρα ελέγχονται τα κινητά τους τηλέφωνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter