Μακελειό στο Ελ Πάσο: Ο δράστης πεινούσε και ήταν χαμένος γι αυτό έκανε στάση στο εμπορικό

Μακελειό στο Ελ Πάσο: Ο δράστης πεινούσε και ήταν χαμένος γι αυτό έκανε στάση στο εμπορικό

Την ώρα που οι αρχές στο Οχάιο εξακολουθούν να αναζητούν το κίνητρο του δράστη που άνοιξε πυρ έξω από μπαρ σκοτώνοντας εννέα άτομα, στο Ελ Πάσο οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την επίθεση.

Όπως ανέφερε την Δευτέρα η αστυνομία ο δράστης στο Ελ Πάσο που σκότωσε 22 άτομα, φαίνεται πως σταμάτησε στο Walmart διότι ήταν χαμένος και πεινασμένος. Αυτά δήλωσε ο ίδιος ο 22χρονος Πάτρικ Κρούσιους στην κατάθεσή του. 

«Μόλις έφτασε εδώ χάθηκε στη γειτονιά», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής του Ελ Πάσο Greg Allen.

«Μετά βρήκε τον δρόμο προς την Walmart επειδή όπως καταλάβαμε ήταν πεινασμένος» συνέχισε. 

Ο Κρούσιους ξεκίνησε την οδήγηση από το Ντάλας όπου έμενε μαζί με τον παππού του και την γιαγιά του όπου τον φρόντιζαν επειδή ήταν άνεργος. Ξεκίνησε με σκοπό να δολοφονήσει, αλλά σταμάτησε στα Wallmart στο Ελ Πάσο τυχαία πιθανότατα, αφού μετά από δέκα ώρες οδήγησης, ήθελε να φάει κάτι. Έκεί πήρε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί όποιον έβρισκε μπροστά του.

Ο παππούς και η γιαγιά του δράστη κατέθεσαν στην αστυνομία ότι ο εγγονός τους ζούσε πρόσφατα μαζί τους στο προάστιο του Άλλεν, στο Τέξας ενώ οι ίδιοι είναι συγκλονισμένοι από την τραγωδία. 

«Είμαστε συγκλονισμένοι από τα γεγονότα του Ελ Πάσο και προσευχόμαστε για τα θύματα αυτής της τραγωδίας» είπαν.

«Έφυγε από το σπίτι μας πριν από έξι εβδομάδες. Είχε περάσει μαζί μας μερικές νύχτες ενώ βρισκόμασταν έξω από την πόλη.Η άδεια οδήγησης και η ταχυδρομική διεύθυνση ήταν του σπιτιού μας στο Allen. Αυτή η σύνδεση μας έχει κάνει κέντρο των μέσων ενημέρωσης. Μιλάμε μόνο στις αρμόδιες αρχές και δεν πρόκειται να προβούμε σε περαιτέρω δηλώσεις στα ΜΜΕ» πρόσθεσαν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter