Μακελειό στο Ιλινόις: Ράπερ με το παρατσούκλι «Awake» ο ύποπτος της επίθεσης – Έξι οι νεκροί

Μακελειό στο Ιλινόις: Ράπερ με το παρατσούκλι «Awake» ο ύποπτος της επίθεσης – Έξι οι νεκροί

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο 22χρονος που φέρεται να είναι ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στην παρέλαση για την 4η Ιουλίου στην πόλη Χάιλαντ Παρκ του Ιλινόι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους έξι άτομα.

Ο ύποπτος είναι ράπερ και ονομάζεται Μπόμπι Κρίμο, ή αλλιώς Awake the Rapper. Είναι γόνος μιας οικογένειας με ισχυρή παρουσία στην τοπική κοινότητα σύμφωνα με την Daily Mail και o πατέρας του έχει δύο επιχειρήσεις στην πόλη και είχε βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος το 2019.

Ο 22χρονος έχει δύο αδέλφια και ζει με την οικογένειά του σε ένα μεγάλο σπίτι αξίας 425.000 δολαρίων στο Χάιγουντ, κοντά στην περιοχή όπου πραγματοποιήθηκε η επίθεση.

Ο ύποπτος της επίθεσης φαίνεται πως είναι οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ καθώς το 2020 ο Κρίμο φωτογραφήθηκε σε μια συγκέντρωση υποστηρικτών του πρώην αμερικανού προέδρου ντυμένος ως «Waldo» από τη διάσημη σειρά παιδικών βιβλίων με γρίφους «Where’s Waldo?». Σε μια άλλη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media ο νεαρός ράπερ είναι τυλιγμένος με μια σημαία του Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o Μπόμπι Κρίμο ο νεότερος έχει σελίδα στο Spotify όπου αναφέρεται ότι έχει πάνω από 16.000 μηνιαίους ακροατές. Μουσικά βίντεο που πόσταρε ο Κρίμο online το περασμένο φθινόπωρο περιλαμβάνουν ένα σκίτσο με τον ίδιο να πυροβολεί κόσμο και ένα ανατριχιαστικό κλιπ που τον δείχνει να πετάει σφαίρες στο πάτωμα μιας σχολικής τάξης.

 

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός της επίθεσης, που διαπράχθηκε με ισχυρό τουφέκι από την ταράτσα εμπορικού καταστήματος, είναι έξι νεκροί και 26 τραυματίες και ο 22χρονος χαρακτηρίστηκε ως «οπλισμένος και πολύ επικίνδυνος» από εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Ο 22χρονος Μπόμπι Κρίμο τέθηκε υπό κράτηση έπειτα από σύντομη καταδίωξη του αυτοκινήτου του. Τα κίνητρά του είναι άγνωστα σε αυτό το στάδιο.

Διαβάστε επίσης

Μακελειό στο Σικάγο: Τουλάχιστον 6 νεκροί και 26 τραυματίες – Συνελήφθη ο δράστης (Photos – Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter