Μακελειό στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης: Ένοπλος σκότωσε 10 άτομα σε σούπερ μάρκετ

Μακελειό στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης: Ένοπλος σκότωσε 10 άτομα σε σούπερ μάρκετ

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με αξιωματούχους επιβολής του νόμου στο Associated Press.

Λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των επιπλέον ατόμων που πυροβολήθηκαν στο Tops Friendly Market  δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες. Η αστυνομία του Μπάφαλο δήλωσε νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου ότι ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε, ήταν υπό κράτηση.

Αξιωματούχοι της αστυνομίας και ένας εκπρόσωπος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ δεν απάντησαν στο αίτημα του πρακτορείου για κάποιο σχόλιο.

Ο ένοπλος μπήκε στο σούπερ μάρκετ με ένα τουφέκι και άνοιξε πυρ, είπε ένας από τους αξιωματούχους. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο άνδρας μπορεί να μετέδιδε στο Ίντερνετ τους πυροβολισμούς και εξέταζαν εάν είχε δημοσιεύσει κάποιο μανιφέστο στο Διαδίκτυο, είπε ο αξιωματούχος.

Οι αρχές δεν είχαν ακόμη διακρίνει ένα σαφές κίνητρο, αλλά ερευνούν εάν ο πυροβολισμός είχε ρατσιστικό κίνητρο.

Το σούπερ μάρκετ βρίσκεται σε μια κυρίως μαύρη γειτονιά, περίπου 3 μίλια (5 χιλιόμετρα) βόρεια του κέντρου του Μπάφαλο. Μάρτυρες ανέφεραν ότι ο ένοπλος φορούσε ρούχα στρατιωτικού τύπου και πανοπλία, είπε ένας από τους αξιωματούχους. Τον περιέγραψαν ως έναν λευκό άνδρα στα τέλη της εφηβείας του ή στις αρχές της δεκαετίας του ’20 που φορούσε φουλ camo, μαύρο κράνος και κάτι που φαινόταν σαν τουφέκι.

Πηγή: Associated Press

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter