Μακελειό στο Οχάιο: Ο 24χρονος δράστης «έφτιαχνε λίστες θανάτου» με συμμαθητές του

Μακελειό στο Οχάιο: Ο 24χρονος δράστης «έφτιαχνε λίστες θανάτου» με συμμαθητές του

Το παρελθόν του 24χρονου μακελάρη που άνοιξε πυρ έξω από μπαρ στο Οχάιο το Σάββατο τα βράδυ «ξεσκονίζουν» οι αρχές, ψάχνοντας το παρελθόν το οποίο αποδίδεται ιδιαίτερα ταραγμένο.

Ο 24χρονος Κόνορ Μπετς είχε αποβληθεί από το Γυμνάσιο, επειδή «έφτιαχνε λίστες θανάτου» με συμμαθητές που ήθελε να τους κάνει κακό, αναφέρει το Reuters.

Επίσης, είχε απασχολήσει τις αρχές για μια κλήση που είχε λάβει λόγω υπερβολικής ταχύτητας αλλά και για άλλα μικρά αδικήματα, επισήμανε η αστυνομία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις αρχές είναι πολύ νωρίς να βγουν συμπεράσματα για τα κίνητρα του δράστη που τον ώθησαν σε αυτή του την πράξη.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικό βίντεο από την στιγμή που η αστυνομία πυροβολεί τον δράστη του Οχάιο

Ο 24χρονος Κόνορ είχε σπουδάσει ψυχολογία σε κοινοτικό κολέγιο και εργαζόταν σε εστιατόριο. Στο linked in ο ίδιος περιέγραφε τον εαυτό του ως «καλό υπό πίεση και άτομο που μαθαίνει γρήγορα».

«Είμαστε στην αρχή ακόμα της έρευνας, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Ντέιτον, Ρίτσαρντ Μπίελ, σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή. «Οτιδήποτε ειπωθεί για το κίνητρο της τραγωδίας αυτής τη στιγμή θα ήταν ανεύθυνο» πρόσθεσε.

«Δεν διαθέτουμε επαρκείς πληροφορίες για να απαντήσουμε στην ερώτηση που όλοι θέλουν να μάθουν:”Γιατί”» πρόσθεσαν πράκτορες που βοηθούν τις αρχές στο έργο τους.

Ο 24χρονος δράστης σκότωσε εννέα άτομα, ανάμεσα σε αυτά ήταν και η 22χρονη αδερφή του Μέγκαν Μπετς με την οποία είχαν φθάσει μαζί λίγο πιο πριν στο σημείο μαζί με ένα ακόμα πρόσωπο αλλά χωρίστηκαν στη συνέχεια της βραδιάς. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter