Μακελειό στο Τέξας: Σοκαριστικά πλάνα και ηχητικά ντοκουμέντα από την στιγμή της επίθεσης

Μακελειό στο Τέξας: Σοκαριστικά πλάνα και ηχητικά ντοκουμέντα από την στιγμή της επίθεσης

Νέα σοκαριστικά πλάνα και ηχητικά ντοκουμέντα έρχονται στη δημοσιότητα από το μακελειό στο Τέξας, όπου έχασαν τη ζωή τους 19 παιδιά και δύο δασκάλες.

Πρόκειται για ένα απόσπασμα από την στιγμή που οι αστυνομικοί έχουν ειδοποιηθεί για το μακελειό το οποίο και μεταδόθηκε από την εκπομπή «Good Morning America». Στο απόσπασμα φαίνονται οι αστυνομικοί να σπάνε παράθυρα στο δημοτικό σχολείο ενώ μερικά παιδιά και ενήλικες φαίνονται να φεύγουν τρέχοντας από το κτίριο λίγα λεπτά αργότερα.

Ηχητικό υλικό από τους ασυρμάτους της Αστυνομίας και περιγράφει λεπτομερώς το μέγεθος του μακελειού. «Αίθουσα 12, είμαστε σε θέση να… είναι κανείς μέσα στο κτίριο… 2-1, το παιδί είναι μέσα στο δωμάτιο. Γεμάτο θύματα. Γεμάτο θύματα αυτή τη στιγμή», ακούγεται να λέει άνθρωπος της άμεσης δράσης (911).

Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανέφερε ότι σχεδιάζει να επανεξετάσει την αντίδραση της Αστυνομίας, αφού οργισμένοι γονείς θέλησαν να μάθουν γιατί η Αστυνομία δεν αφόπλισε τον δράση νωρίτερα. Η έρευνα αποκάλυψε ότι ο επικεφαλής της Αστυνομίας της σχολικής περιφέρειας πίστευε – λανθασμένα – πως η κατάσταση δεν ήταν πλέον ενεργή και διέταξε τις τακτικές ομάδες να μην εισέλθουν στην τάξη.

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter