Μακελειό στο Τέξας: Συγκλονίζει η περιγραφή εννιάχρονου «Οι πυροβολισμοί ακούγονταν σαν πυροτεχνήματα»

Μακελειό στο Τέξας: Συγκλονίζει η περιγραφή εννιάχρονου «Οι πυροβολισμοί ακούγονταν σαν πυροτεχνήματα»

Τα όσα έζησε την στιγμή που ο 18χρονος μακελάρης Σαλβαδόρ Ράμος εισέβαλε στο δημοτικό σχολείο στο Τέξας περιέγραψε ένας εννιάχρονος στη γιαγιά του ο οποίος κατάφερε να επιβιώσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «New York Post», το εννιάχρονο αγόρι χτυπήθηκε στο πόδι από σφαίρα, αλλά το τραύμα του δεν ήταν σοβαρό. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο για ένα 24ωρο και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του.

Όπως υποστηρίζει η γιαγιά του στο τοπικό δίκτυο «ΚΕNS 5», το παιδί τρόμαξε πολύ ακούγοντας τους πυροβολισμούς κι όταν ο Σαλβαδόρ Ράμος τον πυροβόλησε στο πόδι. «Οι πυροβολισμοί ακούγονταν σαν πυροτεχνήματα, γιαγιά», της είπε ο μικρός.

«Όταν ο ένοπλος τον πυροβόλησε στο πόδι, μου είπε ότι τρόμαξε πολύ. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό», υποστηρίζει η γιαγιά του εννιάχρονου αγοριού, υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο Δημοτικό Σχολείο για να τον απομακρύνουν από το σημείο, ο μικρός αισθανόταν καλύτερα και μάλιστα δεν δίστασε με το κινητό του να τραβήξει μία φωτογραφία.

«Μόλις οι αστυνομικοί μας τον παρέδωσαν, ευχαρίστησα τον Θεό», είπε η γιαγιά του ανακουφισμένη. «Ευτυχώς δεν του προκάλεσε ζημιά η σφαίρα κι ούτε επηρέασε ζωτικά όργανα, γι’ αυτό ευχαριστούμε τον Θεό», πρόσθεσε.

Η ίδια ενημέρωσε την κόρη της- τη μητέρα του εννιάχρονου μαθητή- ότι έπεσαν πυροβολισμοί στο δημοτικό σχολείο κι ότι το παιδί της ήταν ένα από τα θύματα. «Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας… «Της τηλεφώνησα και της είπα ότι έπεσαν πυροβολισμοί στο σχολείο.» Μου είπε, «Πού;» Της είπα στο δημοτικό σχολείο Ρομπ και μου είπε, «Ω, όχι, μαμά».

Έκλεισε το τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με το σχολείο. Της τηλεφωνούσα και δεν μου απαντούσε. Κι όταν επιτέλους, σήκωσε το τηλέφωνο, την ρώτησα :«Τι συμβαίνει;» , τότε μου είπε: «Τον πυροβόλησαν». «Όταν ο εγγονός μου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, τότε η κόρη μου ξέσπασε σε λυγμούς», τόνισε η γιαγιά του εννιάχρονου.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter