ΜακΚίσικ: «Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει» – Μίτσιτς: «Έζησα τη στιγμή»

ΜακΚίσικ: «Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει» – Μίτσιτς: «Έζησα τη στιγμή»

Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στις ευρωπαϊκές επιτυχίες εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Σακίλ ΜακΚίσικ μετά την ήττα από την Εφές.

«Το να χάνεις έτσι δεν είναι διασκεδαστικό και δυστυχώς σε ένα Final 4 δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες. Ο Σάσα έπαιξε καλή άμυνα στην τελευταία φάση, αλλά ο Μίτσιτς το έβαλε και του αξίζουν συγχαρητήρια. Γι’ αυτό είναι πρωταθλητές Ευρώπης. Η Εφές έβαλε πολλά μεγάλα σουτ σήμερα. Τελείωσε, πρέπει τώρα να αποφορτιστούμε. Έχουμε ένα ακόμη ματς για τον μικρό τελικό. Ήταν μια καλή εμπειρία για μας, ειδικά για μένα και τον Ντόρσεϊ. Αν επιστρέψουμε, θα κάνουμε πολλά πράγματα διαφορετικά. Ίσως ήμασταν και οι δύο κάπως φιλόδοξοι σε κάποια σημεία και αγχωμένοι σε άλλα», τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Ο εκτελεστής Μίτσιτς

Από την άλλη πλευρά ο άνθρωπος που “σκότωσε” τον Ολυμπιακό στο τελευταίο τρίποντο, Βασίλιε Μίτσιτς, δήλωσε:

“Έζησα τη στιγμή και κατάφερα να ευστοχήσω στο τρίποντο. Σε αυτή την περίπτωση έπαιξα λίγο πιο σωστά από τις προηγούμενες προσπάθειές μου και ”απάντησα” στον Σλούκα, που είχε ευστοχήσει σε ένα παρόμοιο σουτ.

Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα βρίσκεται στον τελικό. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ήταν φανταστικοί, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter