Μακρόν: Δεν έχω διπλή ζωή – Δεν έχω σχέση με τον Ματιέ Γκαλέ

Μακρόν: Δεν έχω διπλή ζωή – Δεν έχω σχέση με τον Ματιέ Γκαλέ

Καθόλου ανέφελη δεν είναι η προεκλογική περίοδος στη Γαλλία με ζητούμενο τον επόμενο πρόεδρο της γαλλικής Δημοκρατίας. Φαβορί εξαφανίζονται, outsider βγαίνουν στο προσκήνιο και επίσημους υποψήφιους τρώει το μαύρο σκοτάδι…

Μετά την αμφισβήτηση του υποψήφιου των σοσιαλιστών Μπενού Αμόν στο εσωτερικό και το «κλάδεμα» του Φρανσουά Φιγιόν από το σκάνδαλο που προέκυψε λόγω των αδήλωτων στο «πόθεν έσχες» εισοδημάτων της συζύγου και των παιδιών του, σειρά ήταν του Εμμανουέλ Μακρόν που –σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις- εμφανίζεται να μπορεί να επιβληθεί της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν στον δεύτερο γύρο.

Ο «τεχνοκράτης» νεοφιλελεύθερος Μακρόν έχει αναφερθεί στο θέμα και στο παρελθόν αλλά τώρα ήταν πολύ πιο σαφής μια που η φημολογία περί κρυφής ερωτικής σχέσης με τον πρόεδρο της Radio France, Mathieu Gallet δεν μπορούσε να καταλαγιάσει.

Το επιτελείο Μακρόν αποφάσισε ότι από τη στιγμή που υπάρχουν φωτογραφίες των δύο ανδρών από κοινές συνεντεύξεις τύπου και οι οποίες θα μπορούσαν να βλάψουν την προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου προέδρου.

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης, ο Μακρόν εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά σε συγκέντρωση στο θέατρο Μπομπινό, στο Παρίσι.

Στην ομιλία του προσπάθησε να σταματήσει τις φήμες για την υποτιθέμενη ερωτική του σχέση με τον Ματιέ Γκαλέ (φωτογραφία πάνω).

«Είμαι αυτός που είμαι, δεν έχω τίποτα να κρύψω», δήλωσε ο ιδρυτής του κινήματος “Εμπρός”!.

Την απάντηση ανέβασε στο Twitter η εκπρόσωπός του: “Αν σας πουν ότι κάνω διπλή ζωή με τον κύριο Γκαλέ είναι επειδή έχει δραπετεύσει το ολόγραμμά μου”, είπε ο Μακρόν σε συγκέντρωση των υποστηρικτών του.

Το σχόλιό του ήταν ένας προφανής αστεϊσμός αναφερόμενος στην εμφάνιση του ολογράμματος ενός από τους αντιπάλους του για την προεδρία, του Ζαν-Λικ Μελανσόν, το περασμένο σαββατοκύριακο σε προεκλογική συγκέντρωση στο Παρίσι.

Η εκπρόσωπος χαρακτήρισε τα σχόλια του Μακρόν “ξεκάθαρη άρνηση των φημών περί της ιδιωτικής του ζωής”.

Ο Μακρόν είναι παντρεμένος από το 2007 με την Μπριζίτ Τρονιέ, καθηγήτρια Γυμνασίου και κατά 24 χρόνια μεγαλύτερή του–μία αντισυμβατική σχέση που συχνά παρουσιάζεται μέσα από τα περιοδικά λάιφστάϊλ της χώρας.

Απευθυνόμενος σε “εκείνες και εκείνους που θέλουν να κυκλοφορήσουν την φήμη ότι είμαι κάλπικος, ότι έχω διπλές ζωές ή κάτι άλλο”, απάντησε ότι “πρώτα απ΄όλα είναι δυσάρεστο για την Μπριζίτ. Μοιράζεται όλη μου τη ζωή από το πρωί ως το βράδυ και αναρωτιέται βασικά πώς θα μπορούσα σωματικά! Και ποτέ δεν την πλήρωσα!”, είπε ο Μακρόν, σύμφωνα με ένα tweet δημοσιογράφου, ο οποίος βρισκόταν στη συγκέντρωση.

Η αναφορά στην πληρωμή είναι προφανώς υπαινιγμός για έναν από τους αντιπάλους συνυποψήφιούς του, τον Φρανσουά Φιγιόν, η προεκλογική εκστρατεία του οποίου δέχτηκε πλήγμα από τις κατηγορίες περί αργομισθίας της συζύγου του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Εμμανουέλ Μακρόν απαντά στις φήμες για ομοφυλοφιλία, αλλά δεν είχε ποτέ επιτεθεί με ονόματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter