Μακρόν …έρχεσαι δεύτερος

Μακρόν …έρχεσαι δεύτερος
Πηγή: Twitter

Με ανοιχτό πουκάμισο που δείχνει το δασύτριχο στήθος του, χαμογελαστός και χαλαρός εμφανίζεται να αναπαύεται σε ένα καναπέ ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν η φωτογραφία του οποίου έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα.

Η εν λόγω φωτογραφία ανέβηκε στο προφίλ της προσωπικής φωτογράφου του Γάλλου προέδρου στο Instagram, Soazig de la Moissonniere, που είναι υπεύθυνη για ανάλογης σύλληψης ενσταντανέ.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως ο Γάλλος πρόεδρος έρχεται δεύτερος, αφού σε ανάλογου ύφους «προκλητικό» ενσταντανέ είχε επιδοθεί έναν και πλέον χρόνο πριν ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διαδικασίας εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, όταν επέλεξε να δείξει το στήθος του ενώπιον του φωτογραφικού φακού, λαμβάνοντας τότε τη δεύτερη δόση.

Για ακόμη μια φορά λοιπόν ξένοι ηγέτες έρχονται να αντιγράψουν την πρωτοποριακή φωτογένεια του επικεφαλής του επιτελείου των αρίστων της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δυστυχώς για αυτούς το πρωτόπυπο βρίσκεται στην Ελλάδα. Το αν αυτό είναι ευτυχές για τους Έλληνες πολίτες είναι μια άλλη κουβέντα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter