Μακρόν για Πελέ: «Το Παιχνίδι, ο Βασιλιάς, Αιωνιότητα»

Μακρόν για Πελέ: «Το Παιχνίδι, ο Βασιλιάς, Αιωνιότητα»

Οπως έγινε γνωστό η σορός του Πελέ θα μεταφερθεί στο Vila Belmiro, την έδρα της Σάντος, εκεί όπου ο “βασιλιάς του ποδοσφαίρου” μεγαλούργησε επι 19 χρόνια.
Στο μεταξύ ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, είπε το δικό του αντίο στον Πελέ γράφοντας στα social media: “Το Παιχνίδι. Ο Βασιλιάς. Αιωνιότητα”.

Το “αντίο” στον μυθικό Βραζιλιάνο είπε και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα: “Ο Πελέ ήταν ένας από τους σπουδαιότερους που έπαιξαν ποτέ αυτό το όμορφο παιχνίδι. Και ως ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους αθλητές στον κόσμο, κατάλαβε τη δύναμη του αθλητισμού να φέρει κοντά τους ανθρώπους. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του και όλους όσους τον αγάπησαν και τον θαύμασαν”.

“Αντίο” στον μεγάλο άσο είπαν ακόμη:

Ριβάλντο: “Είμαι ευγνώμων στον Θεό που ο Πελέ είναι Βραζιλιάνος. Το ποδόσφαιρό μας είναι γνωστό και σεβαστό παγκοσμίως για όλα όσα έχει κάνει στο γήπεδο και δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Είμαι περήφανος που έπαιξα σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα με το Νο10, το οποίο καθαγίασε ο ίδιος. Βασιλιά Πελέ, η κληρονομιά σου είναι αιώνια”.

Έρλινγκ Χάλαντ: “Ό,τι βλέπεις οποιονδήποτε παίκτη να κάνει, το έκανε πρώτος ο Πελέ”.

Τιάγκο Σίλβα: “Για πάντα ο Βασιλιάς του ποδοσφαίρου, ο Θρύλος! Αναπαύσου εν ειρήνη, Πελέ.Έχεις αλλάξει την ιστορία του ποδοσφαίρου και θα είσαι πάντα ζωντανός στις καρδιές μας.Ευχαριστώ για όλα!”.

Ματιέ Βαλμπουενά: “Αναπαύσου εν ειρήνη Θρύλε. Θα σε θυμούνται για πάντα”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter