Μακρόν σε Καμμένο: Η συνεργασία με τη Ελλάδα κάθε μέρα ενδυναμώνεται και είναι απαραίτητη για την ασφάλεια της Μεσογείου

Μακρόν σε Καμμένο: Η συνεργασία με τη Ελλάδα κάθε μέρα ενδυναμώνεται και είναι απαραίτητη για την ασφάλεια της Μεσογείου

Στο Παρίσι βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος, προσκεκλημένος της γαλλικής κυβέρνησης με την ευκαιρία του εορτασμού της εθνικής επετείου στη σύμμαχο χώρα.

Ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν, στο αποψινό του διάγγελμα προς τις γαλλικές Ένοπλες Δυνάμεις, με την ευκαιρία της Εθνικής Εορτής της Γαλλίας, αναφέρθηκε στην αμυντική συνεργασία της χώρας του με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρετανία και αμέσως μετά απευθύνθηκε προσωπικά στον παρευρισκόμενο υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας τονίζοντας τη σημασία της διμερούς συνεργασίας και τη συμβολή της χώρας μας στη σταθερότητα της περιοχής της Μεσογείου.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την συνεργασία, που κάθε μέρα ενδυναμώνεται, στο κέντρο της Ευρώπης, με την Ελλάδα, κύριε υπουργέ. Είναι απαραίτητη για την ασφάλεια της Μεσογείου και εξίσου απαραίτητη για την κοινή μας πολιτική στη Μέση Ανατολή» είπε ο Εμανουέλ Μακρόν απευθυνόμενος στον Π.Καμμένο.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter