Μαλαισία: 21.000 εγκατέλειψαν τα σπίτια τους από τις καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις (Photos)

Μαλαισία: 21.000 εγκατέλειψαν τα σπίτια τους από τις καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις (Photos)

Περισσότεροι από 21.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους εξαιτίας των πλημμυρών που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις στη Μαλαισία, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Bernama.

Η επαρχία Πέρακ ήταν η τελευταία που δέχθηκε πλήγμα από τις καταρρακτώδεις βροχές, με την κατάσταση από τις σφοδρές βροχοπτώσεις να γίνεται ακόμη χειρότερη σε έξι άλλες επαρχίες.

«Συνολικά, περισσότεροι από 21.000 άνθρωποι είχαν μεταφερθεί από τα πλημμυρισμένα σπίτια τους, σε κέντρα αρωγής μέχρι το μεσημέρι» όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων.

Περισσότεροι από 11.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους χθες, με τις σφοδρές βροχοπτώσεις να έχουν αρχίσει από την Παρασκευή το πρωί, κλείνοντας δεκάδες δρόμους, αλλά και προκαλώντας προβλήματα στις μεταφορές.

Ο πρωθυπουργός Ισμαήλ Σάμπρι Γιάακομπ δήλωσε σε μία συνέντευξη Τύπου στην Σελανγκόρ, την πολυπληθέστερη και πιο πλούσια περιφέρεια της Μαλαισίας, που περιβάλλει την πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ, ότι 15.000 άνθρωποι έχουν μεταφερθεί σε περισσότερα από εκατό κέντρα βοήθειας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter