Μαλαισία: Έτσι δολοφόνησαν τον Κιμ Γιονγκ-Ναμ

Μαλαισία: Έτσι δολοφόνησαν τον Κιμ Γιονγκ-Ναμ

Η Αστυνομία της Μαλαισίας έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των δύο γυναικών που κατηγορούνται ότι δηλητηρίασαν τον ετεροθαλή αδερφό του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-Ουν, στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ.

Πρόκειται για την 28χρονη Βιετναμέζα Ντόαν Τι Χουόνγκ και την 25χρονη από την Ινδονησία, Σίτι Αϊσίγια. Σύμφωνα με τους αξιωνματικούς τηςν Αστυνομίας η δολοφονία έγινε όταν ο Κιμ Γιονγκ-Ναμ περίμενε για να χρησιμοποιήσει ένα κιόσκι ελέγχου εισιτηρίων στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ την περασμένη εβδομάδα.

Ως συνεργούς η Αστυνομία , επίσης, αναζητά και τέσσερις άνδρες, οι οποίοι διέφυγαν από τη χώρα.

Σύμφωνα με τις αρχίες, ο Κιμ Γιονγκ-Ναμ στεκόταν μπροστά από ένα αυτόματο κιόσκι ελέγχου εισιτηρίων στον τρίτο όροφο του αεροδρομίου όπου του επιτέθηκαν οι δύο γυναίκες.

Η Αϊσίγια του τράβηξε την προσοχή και η Χουόνγκ βρήκε την ευκαιρία να τον αρπάξει, κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα και «κάλυψαν το πρόσωπό του με ένα κομμάτι ύφασμα εμποτισμένο με δηλητήριο». Στη συνέχεια, έφυγαν από το σημείο προς αντίθετες κατευθύνσεις.

Η Αϊσίγια ισχυρίστηκε ότι την πλησίασε ένας μυστήριος ξένος στο κλαμπ που εργαζόταν, πριν από τη δολοφονία και την πλήρωσε για να «πραγματοποιήσει μια φάρσα για την τηλεόραση».

Η αστυνομία είπε ότι τα αίτια θανάτου παραμένουν άγνωστα.

Η Αϊσίγια εργάζεται ως μασέρ σε σπα και έφτασε στη Μαλαισία στις 2 Φεβρουαρίου, ενώ η Χουόνγκ εργάζεται ως διασκεδάστρια και έφτασε εκεί στις 4 Φεβρουαρίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter