Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Μάλεμε: Απίθανο βίντεο από τυφώνα που σαρώνει την περιοχή (Video)

Πριν λίγες μέρες παρατηρήθηκε ένα σπάνιο φαινόμενο τυφώνα στην περιοχή του Μάλεμε.

Ξεκίνησε ένας στροβιλισμός του αέρα μέσα στη θάλασσα, συχνό φαινόμενο από ότι λένε οι έμπειροι ψαράδες μας, ...όμως ζήλεψε την ομορφιά της ξηράς και είπε να βγει να δοκιμάσει και εκεί τις δυνάμεις του.

Βγήκε στο σημείο που βρίσκεται το ξενοδοχείο "mike" στο Μάλεμε, πέρασε ανάμεσα και πάνω από το ξενοδοχείο, έφτασε με δύναμη στο άλλο κτίριο του ξενοδοχείου που βρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο, συνέχισε απέναντι και χάθηκε στα χωράφια όπου και εξασθένησε.

Αξίζει να δείτε το video που τράβηξε μια κυρία από το μπαλκόνι της, όπου ο μίνι τυφώνας πέρασε δίπλα της και φυσικά την κατατρόμαξε. Η διάμετρος του υπολογίζεται στα 100 μέτρα περίπου.

Στο video φαίνεται καθαρά η δύναμη του στροβιλισμού του αέρα, αφού ξήλωνε στην κυριολεξία την σκεπή του ξενοδοχείου και πετούσε τα κεραμίδια σαν τσιγαρόχαρτα. Ζημιές προκλήθηκαν και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο, όπως και σε ηλιακούς θερμοσίφωνες που υπήρχαν στις ταράτσες.  

Πηγή: Plataniasnews

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.