Μαλεζάνι: Μετά τα… cazzo, προωθεί τα δικά του κρασιά

Μαλεζάνι: Μετά τα… cazzo, προωθεί τα δικά του κρασιά

Στη φετινή μεγάλη έκθεση ιταλικού κρασιού Vinitaly υπήρχε εμμέσως και ποδοσφαιρικό χρώμα, στο πρόσωπο του γνωστού και στην Ελλάδα από το πέρασμά του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, Ιταλού προπονητή Αλμπέρτο Μαλεζάνι, που πλέον παρουσιάζεται ως παραγωγός οίνων ποιότητας.

«Δεν φτύνω στο πιάτο όπου έχω φάει, αλλά σήμερα είμαι πιο ευτυχισμένος έτσι», τόνισε στους δημοσιογράφους ο Μαλεζάνι, εξηγώντας γιατί εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο κι ασχολήθηκε με την οινοποιΐα.

Ο επιτυχημένος προπονητής μεγάλων ομάδων, που μάλιστα είχε κερδίσει και την τελευταία διοργάνωση του κυπέλλου UEFA με την ομάδα της Πάρμα, εξήγησε πως η «νέα του ζωή» του αμπελοκαλλιεργητή ξεκίνησε το 2000 για να εξελιχθεί σταδιακά στην κύρια ασχολία του και αποκλειστικό τρόπο ζωής του, αφήνοντας πίσω του οριστικά τη “μέθη” των ποδοσφαιρικών επιτυχιών.

«Μπορείς να παράγεις κρασί σκεπτόμενος αποκλειστικά την επιχείρηση, ή να το κάνεις για να ζεις δίπλα στη γη (και τη φύση). Εγώ το έκανα για τον δεύτερο λόγο και είμαι ευτυχισμένος», δήλωσε ο Μαλεζάνι στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

«Μου χαρίζει ποιότητα ζωής και μόλο που μου λείπει η προπονητική, είμαι πολύ καλύτερα τώρα», εκμυστηρεύεται ο Μαλεζάνι.

Ο πρώην διακεκριμένος προπονητής προωθεί τη δική του ετικέτα κρασιών Giuva, που οφείλει την ονομασία της στα ακρωνύμια των δύο θυγατέρων του Τζούλιας και Βαλεντίνας. Με την ετικέτα αυτή στο εμπόριο μπορεί κάποιος να βρει τις εξαιρετικά εύγεστες ποικιλίες Βαλπολιτσέλα (Valpolicella) και Αμαρόνε (Amarone).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter