Μάλια: Εξετάζουν αν ο σκελετός που βρέθηκε στο πηγάδι ανήκει στον “Μπεν της Κρήτης”, που εξαφανίστηκε το 2005

Μάλια: Εξετάζουν αν ο σκελετός που βρέθηκε στο πηγάδι ανήκει στον “Μπεν της Κρήτης”, που εξαφανίστηκε το 2005

Την πιθανότητα ο σκελετός που βρέθηκε χθες στα Μάλια να ανήκει στον Βρετανό , που εξαφανίστηκε την πρώτη ημέρα των διακοπών του στην περιοχή , την 1η Σεπτεμβρίου 2005, εξετάζουν οι τοπικές αρχές.

Ο σκελετός βρέθηκε σε πηγάδι χθες το μεσημέρι.Το μακάβριο εύρημα εντόπισαν εργάτες οι οποίοι πραγματοποιούσαν εργασίες στο σημείο. Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία, με ειδικά κλιμάκια για να ερευνήσουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τον σκελετό βρέθηκαν μία ζώνη και μία φωτογραφική μηχανή.

Το εύρημα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΠΑΓΝΗ, για τις απαραίτητες έρευνες.

Στην υπόθεση της εξαφάνισης του Μπεν Κουκ έχει αναφερθεί πολλές φορές το Candianews.

Αυτά τα 11,5 χρόνια η οικογένειά του δεν έπαψε να τον αναζητά, θεωρώντας ότι είναι ζωντανός.

Ο Στήβεν Κουκ, εξαφανίστηκε το πρώτο βράδυ των διακοπών του στα Μάλια. Ήταν Τετάρτη 31 Αυγούστου 2005 όταν έφτασε στο ξενοδοχείο του, αλλά από την επομένη το πρωί δεν τον ξαναείδαν.

Η αστυνομία κάθε χρόνο κάνει έκκληση σε όποιον Βρετανό ή άλλο τουρίστα βρίσκεται στην Κρήτη και αντιληφθεί το παραμικρό, να την ενημερώσει.

Η οικογένειά του δίνει αμοιβή 7.000 ευρώ σε όποιον βοηθήσει στην ανεύρεσή του, με αφορμή τη συμπλήρωση 11 χρόνων από την εξαφάνιση, το 2016, είχε δηλώσει:

“Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε που ο Steven λείπει, εκφράζουμε την πεποίθησή μας ότι είναι κάπου εκεί έξω. Η δύναμή μας για να πολεμήσουμε και να τον βρούμε, και η επιθυμία μας να τον φέρουμε πίσω στο σπίτι μας, είναι ισχυρότερες από ποτέ Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 11 χρόνων είχαμε θαυμάσια υποστήριξη από τον κόσμο, που έχει ελπίδα και την πίστη ότι είναι απλά θέμα χρόνου να βρεθεί και να επιστρέψει.

Όπως πάντα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που έκαναν τόσα πολλά για μας και τον Steve, όλα αυτά τα χρόνια.

Πιστεύουμε πάντα ότι το μόνο που χρειάζεται είναι μια παρατήρηση, μια φωτογραφία, κάποιος να τον εντοπίσει, και μπορούμε να είμαστε και πάλι πλήρης ως οικογένεια, και να επιστρέψει ο Steve εκεί όπου ανήκει.

Καλούμε καθέναν που πηγαίνει στην Κρήτη να ελέγχει τις φωτογραφίες ή τα βίντεο στα οποία είναι πιθανό να διακρίνεται κάπου ο Steve.

Έντεκα χρόνια μπορεί να φαίνονται ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά πιστεύουμε ότι είμαστε πάντα μόνο μια ημέρα μακριά από την επιστροφή στο σπίτι και πάλι του αγαπημένου γιου μας, αδελφού και θείου.”

Ο επιθεωρητής της αστυνομίας Gary McIntyre, που ερευνά την υπόθεση, κάνει επίσης και σήμερα έκκληση σε όποιον τον έχει δει, σε όποιον γνωρίζει κάτι, να βοηθήσει την έρευνα. “Δεν μπορεί να μην γνωρίζει κάποιος κάτι”, λέει στην ηλεκτρονική εφημερίδα Stoke Sentinel.

Ειδικοί τις βρετανικής αστυνομίας μάλιστα δημιούργησαν σε υπολογιστή την εικόνα του 31χρονου σήμερα συμπατριώτη τους, ώστε να διευκολυνθεί η αναζήτηση και από ανθρώπους που ίσως τον έχουν συναντήσει. Η εικόνα μάλιστα αυτή δίνεται και στους Βρετανούς που επισκέπτονται ως τουρίστες την Κρήτη και άλλες περιοχές της χώρας, αλλά και σε αυτούς που μεταβαίνουν σε άλλους προορισμούς.

πηγή: www.candianews.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter