«Μαλλιά-κουβάρια» Φαήλος-Άδωνις στο Facebook – «Τους έχεις γλείψει όλους»

«Μαλλιά-κουβάρια» Φαήλος-Άδωνις στο Facebook – «Τους έχεις γλείψει όλους»

Ένα απίστευτο διαδικτυακό «πλάκωμα» ξέσπασε ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον επικεφαλής της «Νέας Δεξιάς» και πρώην σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλο Κρανιδιώτη.

Όλα άρχισαν όταν πρόεδρος της Νέας Δεξιάς απάντησε σε σχόλιο του αντιπροέδρου της ΝΔ αναφορικά με την εθνική θέση του 2008 για το ζήτημα των Σκοπίων, ζητώντας από τον Γεωργιάδη να πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γιώργο Κουμουτσάκο «να μην ανησυχούν, υπάρχουν άλλα θέματα να σκύψουν και να αντιστρατευτούν το εθνικό συμφέρον, το απέδειξαν και με τις βρομιές κατά Κοτζιά στην προηγούμενη διαπραγμάτευση και με την αμηχανία τους στην τωρινή».

«Αλλά τι να περιμένει κανείς από υποστηρικτές του Σχεδίου Ανάν – Απαρτχάιντ» κατέληγε, ιντριγκάροντας τον τηλεβιβλιοπώλη βουλευτή.

«Ξέρω ότι συμπαθείς πολύ τον Κοτζιά αγαπητέ από την εποχή που ήσασταν μαζί στο ΠΑΣΟΚ αλλά μην καρφώνεσαι τόσο» απάντησε με ειρωνικό τρόπο ο Γεωργιάδης, προκαλώντας την απασφάλιση του Κρανιδιώτη.

«Πάντα ήσουν ελαφρύς, το ξέρουμε. Τους έχεις βρίσει και τους έχεις γλείψει όλους» σημείωσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης και πρόσθεσε τα ονόματα: «Τον Καραμανλή, τον Σαμαρά, την ΝΔ, εμένα. Όμως είσαι και κοινός ψεύτης, με ¨ακεραιότητα¨ περιφερόμενου κοπμπέρ εξουσίας».

Ανάρτησε μάλιστα και την εν λόγω φωτογραφία:

Μετά από όλα αυτά ο Φαήλος Κρανιδιώτης προκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη να αναμετρηθούν σε ένα δημόσιο debate “επί όλων των θεμάτων”.

https://www.facebook.com/failos.kranidiotis/posts/1634922766520400

Αγαπητέ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, γιατί να χαραμίζουμε τα πυρομαχικά μας σε ξένους τοίχους σε σχόλια;
Σε προκαλώ σε ενα δημόσιο…

Posted by Failos Kranidiotis on Mittwoch, 12. Juli 2017

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter