«Μαλλιά-κουβάρια» και… κοψίματα στην πίστα του Σφακιανάκη

Η ιστορία επαναλήφθηκε, όπως όλα δείχνουν, με τον ίδιο πρωταγωνιστή, τον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται διέκοψε στο παρά πέντε τη συνεργασία του με άλλον, νεώτερο, τραγουδιστή, τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Καθώς το πρόγραμμα κυλούσε ομαλά, ο Σφακιανάκης διέκοψε για λίγο τη ροή, αποφασίζοντας να μιλήσει για το περιστατικό της αποχώρησης του Γιώργου Παπαδόπουλου από το σχήμα μία μέρα πριν την πρεμιέρα.

Συγκεκριμένα, από την πίστα του “Γκάζι live” ο τραγουδιστής είπε τα εξής:

“Προέκυψε κάτι τις τελευταίες δύο-τρεις ημέρες. Θα ήθελα να ξέρετε, μάλλον οι περισσότεροι ότι αυτό που βλέπετε και ακούτε, αυτό είμαι, δεν υπάρχει κάτι άλλο, ούτε πίσω ούτε δίπλα. Ψέματα λένε αυτοί που φοβούνται ή αυτοί που θέλουν κάτι να σας κλέψει. Ούτε να σας κλέψω θέλω ούτε φοβάμαι να πω την αλήθεια”.

Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, με τον Νότη Σφακιανάκη να συνεχίζει:

“Είχαμε κάνει μια συνεργασία με την Πάολα και με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος κάποια στιγμή αποφάσισε να φύγει. Η συμφωνία τηρήθηκε επακριβώς. Από τη δική μου πλευρά, γιατί εγώ τον επέλεξα, τηρήθηκε επακριβώς και με ευλάβεια . Δεν τον έχω δει ακόμα, ποτέ δεν τον έχω δει εκ του φυσικού δηλαδή, δεν έχουμε μιλήσει. Όλο αυτό που έκανε είναι λάθος του, θα το καταλάβει κάποια στιγμή, γιατί όλα στην πορεία τα αντιλαμβανόμαστε. Και το να κατηγορείς κάποιον, αν δεν διασταυρώσεις αυτά που θεωρείς εσύ, είναι πάρα πολύ άδικο γιατί μπορεί να κάνεις και λάθος. Παίζει και αυτό το σενάριο, το να κάνεις λάθος. Στην προκειμένη περίπτωση ο Γιώργος κάνει λάθος.”

Βέβαια ο Γ. Παπαδόπουλος, μία μέρα πριν, είχε δώσει τη δική του ερμηνεία, θυμίζοντας εν πολλοίς, την προ πενταετίας ιστορία με το ξαφνικό “διαζύγιο” Σφακιανάκη-Βανδή…