«Μαλλιά κουβάρια» στο μόρφωμα των Σπαρτιατών λόγω Κασιδιάρη

«Μαλλιά κουβάρια» στο μόρφωμα των Σπαρτιατών λόγω Κασιδιάρη

Την αντίδραση του προέδρου των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα, προκάλεσαν οι επαινετικές αναφορές του ειδικού αγορητή του μορφώματος, Κωνσταντίνου Φλώρου, στην Ολομέλεια για τον Κασιδιάρη, εντείνοντας τους ψιθύρους για ρωγμή στις σχέσεις ΣτίγκαΚασιδιάρη.

Δείτε επίσης: Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων δηλώνει ο Κασιδιάρης

Ο Φλώρος εξέφρασε τη στήριξή του στον ναζί για τη δημαρχία της Αθήνας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «εκφράζει τη μοναδική ελπίδα η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη στο δήμο Αθηναίων ώστε να σταματήσουν οι αλόγιστες σπατάλες με “Μεγάλους Περίγελου”». Μάλιστα, προειδοποίησε την πλειοψηφία να μη φέρει νέα τροπολογία προκειμένου να μπλοκάρει την υποψηφιότητά του καταδικασμένου ναζί.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Βασίλης Στίγκας να επισήμανε πως «δεν είχα καθόλου γνώση επί του θέματος, οφείλω να πάρω κάποια μέτρα εφόσον λειτουργεί κάποιος αυτοβούλως».

Αξίζει να τονιστεί πως ο πρόεδρος του μορφώματος δεν είχε εκφράσει καμία ένσταση στις προηγούμενες επαινετικές αναφορές βουλευτών στον Κασιδιάρη, καθώς αρκετοί τον ευχαρίστησαν για τη στήριξη που παρείχε στο κόμμα, ενώ ο Ιωάννης Δημητροκάλλης έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως ο ναζί φυλακίστηκε για να «του πάρουν τις ψήφους».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter