Μαμά στα 50, για πρώτη φορά, η Τζάνετ Τζάκσον!

Μαμά στα 50, για πρώτη φορά, η Τζάνετ Τζάκσον!

Η τραγουδίστρια Τζάνετ Τζάκσον απέκτησε το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι, σε ηλικία 50 ετών, όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπός της.

Σε ανακοίνωσή του ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της αμερικανίδας τραγουδίστριας αναφέρει ότι η Τζάκσον και ο καταριανός επιχειρηματίας σύζυγός της Γουισάμ Αλ Μάνα, 41 ετών, υποδέχτηκαν “ενθουσιασμένοι” το βρέφος που θα ονομαστεί Έισα Αλ Μάνα.

Οι εικασίες για εγκυμοσύνη της Τζάκσον ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο όταν ματαίωσε τη διεθνή περιοδεία της με τίτλο “Unbreakable”.

Τότε είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο Twitter στο οποίο ενημέρωνε τους θαυμαστές της ότι ματαιώνει την περιοδεία εξαιτίας “μίας αιφνίδιας αλλαγής”, όπως αναφέρει το BBC.

“Εκρινα ότι ήταν σημαντικό να είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. Σας παρακαλώ, προσπαθείστε να καταλάβετε ότι είναι σημαντικό να το πράξω αυτό τώρα”.

Στο βίντεο έλεγε ότι θέλει να επικεντρωθεί στη δημιουργία οικογένειας με τον σύζυγό της, τον οποίο παντρεύτηκε το 2012.

Νωρίτερα, η τραγουδίστρια είχε θεαθεί στο Λονδίνο να ψωνίζει μωρουδιακά.

Η Τζάνετ Νταμίτρα Τζο Τζάκσον γεννήθηκε στις 16 Μαϊου του 1966 στο Γκάρι της Ιντιάνα, στις ΗΠΑ.

Είναι η μικρότερη από τα εννέα παιδιά της οικογένειας του εκλιπόντος τραγουδιστή της ποπ Μάικλ Τζάκσον. Κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο Janet Jackson το 1982.

Εχει κυκλοφορήσει 11 άλμπουμ με πιο πρόσφατο το “Unbreakable” το 2015 και έχει βραβευτεί με Γκράμι επτά φορές.

Ξεκίνησε την καριέρα της από το οικογενειακό ριάλιτι σόου The Jacksons το 1976 κι έκτοτε έχει εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες, όπως η Why Did I Get Married του Τάιλερ Πέρι.

Παντρεύτηκε τον τρίτο σύζυγό της, τον καταριανό δισεκατομμυριούχο αλ Μάνα το 2012, ενώ οι δύο προηγούμενοι γάμοι της ήταν με τον τραγουδιστή της σόουλ Τζέιμς ΝτεΜπάρτζ, που κράτησε ένα χρόνο στα μέσα της δεκαετίας του 80, και με τον χορευτή Ρενέ Ελιζόντο τζούνιορ από το 1991 ως το 2000.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter