Μάνδρα: «Ο 17χρονος βρήκε το όπλο και το φυσσίγι» υποστηρίζει ο δικηγόρος του 14χρονου (Video)

Μάνδρα: «Ο 17χρονος βρήκε το όπλο και το φυσσίγι» υποστηρίζει ο δικηγόρος του 14χρονου (Video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Μάνδρας όπου ο 17χρονος έπεσε νεκρός, όταν τον πυροβόλησε – όπως ομολόγησε – ο 14χρονος αδερφός του. Συγκεκριμένα, ότι ο 17χρονος  βρήκε και το όπλο και το φυσίγγι που τον σκότωσε, υποστηρίζει ο δικηγόρος του 14χρονου, ενώ παράλληλα μίλησε και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο παρελθόν για κακομεταχείριση των παιδιών της οικογένειας.

Ο συνήγορος του 14χρονου, Ιωάννης Βέρρας, εξέφρασε για ακόμη μία φορά τη σιγουριά του πως θα αποδειχθεί ότι ο θάνατος του 17χρονου προκλήθηκε από λάθος. Υποστήριξε, παράλληλα, πως το θύμα είχε βρει το κρυμμένο από τον πατέρα τους το όπλο σε σεντούκι, καθώς και το φυσίγγι με σκάγια για κυνήγι αγριογούρουνου -με το οποίο δέχθηκε τον θανάσιμο πυροβολισμό.

Ο κ. Βέρρας εμφανίστηκε επίσης κάθετος ότι ο πατέρας δεν είχε αφήσει οπουδήποτε στο μαντρί τους σφαίρες ή φυσίγγια για το όπλο.

Όπως υποστήριξε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, με το όπλο και το φυσίγγι που είχε βρει ο 17χρονος, πήγε για κυνήγι αγριογούρουνου, μαζί με τον 14χρονο αδελφό του και βοηθό του στη φύλαξη των ζώων τους. Εντόπισαν ένα γουρούνι, ο 17χρονος λόγω και του μεγαλύτερου όγκου του, πήγε να το τρομάξει για να μετακινηθεί από τη θέση του και να το κατευθύνει για να κινηθεί προς το σημείο από όπου θα μπορούσε να το σημαδέψει και να το χτυπήσει ο 14χρονος και τότε ήταν που συνέβη η τραγωδία.

Ο 14χρονος ζήτησε και απαίτησε να απολογηθεί άμεσα για όλα όσα είχαν συμβεί, αλλά «δυστυχώς δεν εισακούστηκε» και δόθηκε προθεσμία για την Τρίτη και έως τότε είναι στην ΓΑΔΑ, ανέφερε ο συνήγορός του.
Επιπλέον, ο Ιωάννης Βέρρας ερωτήθηκε για τις καταγγελίες που είχαν γίνει στο παρελθόν με αναφορές για κακομεταχείριση των παιδιών και άλλα προβλήματα στην οικογένεια και απάντησε ότι από πολλούς ελέγχους που έγιναν από κοινωνικές υπηρεσίες «ουδέποτε προέκυψε το παραμικρό».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter