Μάνδρα: Oμολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε κατά λάθος τον αδερφό του

Μάνδρα: Oμολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε κατά λάθος τον αδερφό του

Ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος ότι σκότωσε τον αδερφό του κατά λάθος στη στάνη της οικογένειας στη Μάνδρα, και αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο ανήλικος υποστήριξε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον αδελφό του και ότι πρόκειται περί ατυχήματος.

Από την προανάκριση που διενεργούσε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, είχαν προκύψει από την αρχή σοβαρές ενδείξεις ότι ο 14χρονος ήταν ο δράστης.

Σημειώνεται, ότι μετά την ανθρωποκτονία, στην θέση Λούτσα, ο ανήλικος εξαφανίστηκε από το σημείο, όπου είχε πάει με τον αδελφό του για να μαζέψουν τα πρόβατα της οικογένειάς τους.

Σύμφωνα όσα μετέδωσε το Tlive αυτή την ώρα ο 14χρονος κατευθύνεται στο σημείο στην περιοχή της Μάνδρας, προκειμένου να υποδείξει που πέταξε το όπλο.

Το χρονικό

Στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης, ο 17χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι στη θέση Λούτσα της Μάνδρας Αττικής. Το άψυχο σώμα του παιδιού το εντόπισε περαστικός που ειδοποίησε την αστυνομία.
Δίπλα στη σορό του παιδιού εντοπίστηκαν δύο κάλυκες/φυσίγγια από κυνηγετικό όπλο ενώ ο πατέρας ισχυρίστηκε πως στο σπίτι δεν υπήρχε καραμπίνα. Ο 14χρονος αλλά και ο πατέρας των δύο παιδιών κατέθεταν όλο το βράδυ και ο ανήλικος φέρεται να υποστήριξε πως ενώ ήταν μαζί με τον άτυχο 17χρονο αδερφό του χάθηκαν μέσα στο δάσος.

Όπως φέρεται να είπε, δεν μπορούσε να εντοπίσει τον αδερφό του και γι’αυτό γύρισε στο σπίτι.

Η καταγγελία από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Νωρίτερα, στην αποκάλυψη πως τα παιδιά υφίσταντο σωματική κακοποίηση προχώρησε το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, έλαβε δύο ανώνυμες αναφορές στις 28 Ιουνίου 2021 και στις 19 Απριλίου 2022, για 8 παιδιά, τα οποία διέμεναν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και υφίσταντο σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και παραμέληση και από τους δύο γονείς τους, ενώ δεν πήγαιναν στο σχολείο.
Από την πλευρά του «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καταγγέλλει πως και οι δύο αναφορές εστάλησαν στην αρμόδια Εισαγγελία προς διερεύνηση, με τη δεύτερη να έχει την ένδειξη του επείγοντος. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση «αν είχαν κινηθεί σωστά όλες οι διαδικασίες πιθανών να είχε σωθεί η ζωή του».
Αναλυτικά η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»: 

 

«Δυστυχώς για μία ακόμα φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με την τραγική κατάληξη ενός παιδιού, όπου αν είχαν κινηθεί σωστά όλες οι διαδικασίες πιθανών να είχε σωθεί η ζωή του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 στις 28 Ιουνίου 2021 έλαβε ανώνυμη αναφορά βάσει των πληροφοριών που μας δόθηκαν 8 παιδιά, τα οποία διέμεναν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, υφίσταντο σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και παραμέληση και από τους δύο γονείς τους.

Η αναφορά αυτή εστάλη αυθημερόν, 28 Ιουνίου 2021, από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Εισαγγελία προς διερεύνηση.

19 Απριλίου 2022 στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 λάβαμε και πάλι ανώνυμη αναφορά για την ίδια οικογένεια, βάσει της οποίας μας ανέφεραν σωματική κακοποίηση και παραμέληση από τους γονείς τους καθώς και ότι τα ανήλικα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο.

20 Απριλίου 2022 εστάλη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πάλι αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία με την ένδειξη του επείγοντος.

Για μία ακόμα φορά θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» λειτουργεί την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 η οποία:

Λαμβάνει οποιαδήποτε αναφορά, επώνυμη ή ανώνυμη

Είναι Διαθέσιμη πανελλαδικά, 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.

Κάθε αναφορά, επώνυμη ή ανώνυμη, λαμβάνεται στη Γραμμή 1056 αποκλειστικά από εξειδικευμένους Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους, οι οποίοι παρέχουν δωρεάν και με σεβασμό στο απόρρητο την απαραίτητη ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη σε κάθε παιδί και ενήλικα που αναζητά διέξοδο και βοήθεια.

Κάθε αναφορά αξιολογείται από εξειδικευμένη ομάδα, δεν είναι υπόθεση ενός.

Εφόσον κριθεί ότι η πληροφορία που λαμβάνεται είναι βάσιμη, ή μπορεί να είναι βάσιμη, διαβιβάζεται στον αρμόδιο Εισαγγελέα της περιοχής που έχουμε λάβει την αναφορά.

Ο Εισαγγελέας είναι αυτός ο οποίος δίνει εντολή στην Κοινωνική Υπηρεσία της περιοχής του Δήμου και στην Αστυνομία για να προχωρήσει σε διερεύνηση της υπόθεσης.»

Δείτε επίσης:

Μάνδρα: Εντοπίστηκε και καταθέτει ο αδελφός του 17χρονου που βρέθηκε νεκρός από σφαίρα

Σοκ στη Μάνδρα: Πυροβόλησαν και σκότωσαν 17χρονο – Αναζητείται ο αδερφός του

Θρίλερ στη Μάνδρα: Όλη νύχτα κατέθεταν ο πατέρας και ο αδερφός του 17χρονου – Δύο οι κάλυκες δίπλα στο παιδί

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter