Μάνδρα: Βίντεο ντοκουμέντο με το φλεγόμενο αυτοκίνητο του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε

Μάνδρα: Βίντεο ντοκουμέντο με το φλεγόμενο αυτοκίνητο του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε στη Μάνδρα, μόλις 200 μέτρα από το σπίτι του ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε η ΕΡΤ φαίνεται το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο επιχειρηματίας να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και ο ένας εξ αυτών φαίνεται ότι άνοιξε πυρ κατά του 59χρονου οδηγού. Στο σημείο της εκτέλεσης έχουν βρεθεί τουλάχιστον 15 κάλυκες από καλάσνικοφ.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ΕΡΤ οι δράστες κατέβηκαν από τη μοτοσικλέτα, πέταξαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του θύματος το καλάσνικοφ και έβαλαν φωτιά στο όχημα του 59χρονου.

Ποιος ήταν ο Χρήστος Γιαλιάς

Ήταν ιδιοκτήτης των πασίγνωστων και διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών, ΦΑΡΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, G&G, G-EXPRESS, την BELLA GRECO με έδρα το Μιλάνο, που απασχολεί περισσότερους από 2000 εργαζόμενους, είναι το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στη Μάνδρα.

Ο επιχειρηματίας υπήρξε, επίσης, ιδιοκτήτης της ομάδας του ΑΟ Τρικάλων, της ΠΑΕ Πανελευσινιακός και είναι αυτός που ανέκτησε την ομάδα του Μανδραϊκού.

Σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα, ο Γιαλιάς πέρα από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις κατοχής όπλων, ναρκωτικών και άλλων αδικημάτων.

Διαβάστε επίσης: Μάνδρα: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε – Γιατί είχε απασχολήσει τις Αρχές

Συναγερμός στη Μάνδρα: Βρέθηκε απανθρακωμένος άνδρας μέσα σε αυτοκίνητο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter