Μάνη: Το χρονικό του φρικτού εγκλήματος – Έκαψε ζωντανό τον πατριό του

Μάνη: Το χρονικό του φρικτού εγκλήματος – Έκαψε ζωντανό τον πατριό του

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο, στη Μάνη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, με δράστη έναν 34χρονο με ψυχολογικά προβλήματα και θύμα τον πατριό του.

Ο δράστης, ο οποίος είχε τεταμένες σχέσεις τόσο με τον πατριό όσο και με τη μητέρα του, βρισκόταν σε φαρμακευτική αγωγή, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα και είχε επιστρέψει στον τόπο του τον Σεπτέμβριο.

Λόγω των προβλημάτων στις οικογενειακές σχέσεις, δε ζούσε στο ίδιο σπίτι, αλλά σε ένα τροχόσπιτο.

Την ημέρα της τραγωδίας, και ενώ στο σπίτι της οικογένειας είχαν ετοιμάσει μπάρμπεκιου, ο δράστης εμφανίστηκε με ένα μπιτόνι που περιείχε πετρέλαιο και βενζίνη, το έριξε σε έναν κουβά σφουγγαρίσματος και περιέλουσε τον πατριό του, βάζοντάς του φωτιά.

Ο 65χρονος άνδρας δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, και, παρά τις προσπάθειες των άλλων καλεσμένων, βρήκε φρικτό θάνατο μπροστά στα μάτια τους.

Ο δράστης περιέλουσε και τη μητέρα του, η οποία όμως πρόλαβε να απομακρυνθεί, μπήκε μέσα στο σπίτι και σώθηκε.

Στη συνέχεια ο 34χρονος έβαλε φωτιά και στο πατάκι της πόρτας στο σπίτι συγχωριανού του, στον Άγιο Νικόλαο, με τον οποίο είχε προστριβές. Ο άνδρας κλώτσησε το μπιτόνι για να αποτρέψει τα χειρότερα και υπέστη εγκαύματα στα πόδια, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Ο δράστης εμφανίστηκε μόνος του στην Αστυνομία όπου και παραδόθηκε.

( Με πληροφορίες από messinialive και eleftheriaonline).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter