Μανώλης Μαυρομμάτης: Με αναπνευστική ανεπάρκεια στη ΜΕΘ του «Γεννηματάς» – Τα νεότερα για την υγεία του

Μανώλης Μαυρομμάτης: Με αναπνευστική ανεπάρκεια στη ΜΕΘ του «Γεννηματάς» – Τα νεότερα για την υγεία του

Με αναπνευστική ανεπάρκεια νοσηλεύεται για ένα ακόμα 24ωρο ο δημοσιογράφος και πρώην ευρωβουλευτής, Μανώλης Μαυρομμάτης, αλλά και η σύζυγός του μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμά τους το βράδυ της Κυριακής.

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του γνωστού αθλητικογράφου Μανώλη Μαυρομμάτη και της σύζυγου του, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, όπου νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη μονάδα εγκαυμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος και η σύζυγός του διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα μετά την φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους, στο Κολωνάκι το βράδυ της Κυριακής.

Ο δημοσιογράφος και πρώην ευρωβουλευτής διασωληνώθηκε καθώς φέρει σοβαρά εγκαύματα, σε ποσοστό 18%.

Πιο δύσκολη είναι η κατάσταση της συζύγου του η οποία φέρει εγκαύματα σε ποσοστό 40% και υποστηρίζεται και εκείνη μηχανικά.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν, αναφέρεται:

«1. Γνωρίζεται ότι 18/02/2024 (05:00 hrs) διακομίσθηκαν μέσω Σ/ΕΚΑΒ , στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Α. «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», μετά από απεγκλωβισμό από οικιακή πυρκαγιά (επί της οδού Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι) οι ασθενείς:

α.- Ο αθλητικογράφος και πρώην Βουλευτής, Μανώλης Μαυρομάτης, (82) ετών, με Θερμικά Εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα κάτω άκρων, κορμού, αριστερού άνω άκρου και τριχωτό κεφαλής, Συνολικής Εγκαυματικής Επιφάνειας 18% της Ολικής Επιφάνειας Σώματος.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής.

β.- Η Ειρήνη Μαυρομάτη 80 ετών (σύζυγος), με Θερμικά Εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα προσώπου, άνω και κάτω άκρων και κορμού, με μεγαλύτερη προσβολή της αριστερής πλευράς του σώματος, Συνολικής Εγκαυματικής Επιφάνειας (40%) της Ολικής Επιφάνειας Σώματος και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος.

Η ασθενής διασωληνώθηκε λόγω επαπειλούμενου αεραγωγού και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής.

Υποβλήθηκε σε εσχαροτομές στην αριστερή άκρα χείρα και το αντιβράχιο.

2. Οι ασθενείς νοσηλεύονται στην Μονάδα Εγκαυμάτων, στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και η κατάστασή τους κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, για τις επόμενες (48) ώρες.»

Διαβάστε επίσης: Μανώλης Μαυρομμάτης: Πώς ξέσπασε η φωτιά στο σπίτι του – Οι νεότερες πληροφορίες (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter