Μάνος Δασκαλάκης: Καταθέτει στην ανακρίτρια για τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας – Πεπεισμένος για την ενοχή της συζύγου του 

Μάνος Δασκαλάκης: Καταθέτει στην ανακρίτρια για τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας – Πεπεισμένος για την ενοχή της συζύγου του 
Κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη ενώπιον της ανακρίτριας που ερευνά τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του, της 9χρονης Τζωρτζίνας, Πέμπτη 7 Απριλίου 2022. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ενώπιον της ανακρίτριας που ερευνά τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης, αφού χθες, Τετάρτη δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση, για την οποία κατηγορείται η σύζυγός του Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο 30χρονος αναμένεται να δώσει κατάθεση για όσα συνέβαιναν στο σπίτι μέχρι τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του που κατέληξε τον περασμένο Ιανουάριο έχοντας βιώσει την απώλεια των δύο μικρότερων αδελφών της. Ο ίδιος δηλώνει σοκαρισμένος για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς όπως είπε τα στοιχεία σε βάρος της είναι «αδιάσειστα» και όπως έχει πει πλέον θέλει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών του.

Ο 30χρονός δήλωσε και χθες πως θα σταθεί δικαστικά απέναντι στη σύζυγό του.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος. Τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα», είπε χθες ο 30χρονος πατέρας μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το κτήριο των ανακριτικών γραφείων, καθιστώντας σαφές ότι θα αντιδικήσει τόσο με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και με οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που θα αποδειχθεί ότι εμπλέκεται στους θανάτους της Τζωρτζίνας και των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

«Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας μπροστά μας. Περιμένουμε να λάμψει να αλήθεια και περιμένουμε τα συμπεράσματα των αρχών για τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών. Τόσα χρόνια που οι εκθέσεις των ιατροδικαστών απέδιδαν το θάνατο των παιδιών σε παθολογικά αίτια, κυνηγούσαμε να πάρουμε μια απάντηση κυρίως για τη Μαλένα», τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η κατάθεση του 30χρονου έχει μεγάλη σημασία για την ανάκριση καθώς αναμένεται ότι θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για την σχέση του με την σύζυγό του και τα παιδιά τους αλλά και για άλλα ζητήματα που θα σκιαγραφήσουν την ζωή και τον εσωτερικό τρόπο λειτουργίας της οικογένειάς του. Αντίστοιχες ερωτήσεις, για την σχέση της με τον πατέρα των παιδιών της από την γνωριμία τους έως τώρα, δέχθηκε και η 33χρονη κατά τη διάρκεια της απολογίας της από την δικαστική λειτουργό.

Η κατηγορούμενη φέρεται να περιέγραψε μια «δύσκολη» σχέση με τον 30χρονο, «μια σχέση με τα συνηθισμένα σκαμπανεβάσματα» όπως είπε, περιγράφοντας αποχωρήσεις και επιστροφές του συζύγου αλλά και της ίδιας στην εστία της οικογένειας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, προσδιορίζοντας την αρχή των συζυγικών προβλημάτων μετά τον θάνατο της Μαλένας, το 2018, περίγραψε ως έναν καλό πατέρα τον Μάνο Δασκαλάκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter