Μάνος Δασκαλάκης: Τι είπε στην κατάθεσή του

Μάνος Δασκαλάκης: Τι είπε στην κατάθεσή του

Ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται να κατέθεσε αναφορικά με την σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και τις συνθήκες θανάτου της Ίριδας.

Φαίνεται πως αφού επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί απιστίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, γνωστοποίησε πως είχε εγκαταλείψει την συζυγική του εστία. Ενώ όπως δήλωσε δεν είχε ζητήσει διαζύγιο.

«Έφυγα από το σπίτι γιατί έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλον άντρα, πράγμα που μου επιβεβαίωσε και η ίδια» δήλωσε.

«Απλώς έφυγα από το σπίτι χωρίς να ανακοινώσω κάτι. Τέτοιου είδους ανακοίνωση έκανα αφού επήλθε ο θάνατος της Ίριδας», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις συνθήκες θανάτου της Ίριδας. Φέρεται να έχει καταθέσει πως φτάνοντας στο σπίτι του ήρθε αντιμέτωπος με την εικόνα του νεκρού παιδιού του ενόσω η γυναίκα του, Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε να το επαναφέρει κάνοντάς του ΚΑΡΠΑ.

Αντιλαμβανόμενη την απώλεια η Τζωρτζίνα σύμφωνα με τον ίδιο απευθυνόμενη στον Θεό έλεγε «μην μου πάρεις την αδελφούλα μου» ενώ η μητέρα της φώναζε «δεν θα σε αφήσω κι εσένα να μου φύγεις».

«Καθώς έσπευσα να βοηθήσω την Ρούλα έπιασα το ποδαράκι της Ίριδας και ήταν παγωμένο και τότε ήρθε και το ασθενοφόρο. Πήρε το ασθενοφόρο το παιδί μας, συνέχισαν μέσα στο ασθενοφόρο να προσπαθούν να επαναφέρουν το μωρό και μετά από 2 με 3 λεπτά ξεκινήσαμε για το ‘Καραμανδάνειο’ νοσοκομείο», φέρεται είπε στην κατάθεσή του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter