Μάνος Δασκαλάκης: «Τι μου είπε η Ρούλα για την κεταμίνη…»

Μάνος Δασκαλάκης: «Τι μου είπε η Ρούλα για την κεταμίνη…»

Ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών, ήταν καλεσμένος την Παρασκευή στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κεταμίνη και τη σχέση του με τη φαρμακαποθήκη που εργάζεται ο πατέρας του.

«Τη στιγμή που μάθαμε για την κεταμίνη, με κάλεσε η Ρούλα και μου είπε “άλλο πάλι αυτό που έβγαλαν”. “Μην ακούς” της λέω, “όπως βγάλαν το τοξικό, έτσι έβγαλαν κι αυτό”. Όταν άκουσα για τη σύλληψη, έχασα και την επαφή μαζί της. Με πήρε τηλέφωνο μέσα από τη ΓΑΔΑ, μιλήσαμε δύο φορές, με παρότρυνε να μιλήσουμε με γιατρούς και φαρμακοποιούς για να δούμε τι έχει συμβεί. Άκουσα στην πορεία ότι έλεγε τα δικά της και τότε ήταν που διακόπηκε η επικοινωνία μεταξύ μας. Δεν έχω καμία σχέση με την προμήθεια της κεταμίνης, είναι κάτι που ερευνάται και θα αποδειχθεί.»

Αναφέρθηκε στα όσα λέγονται για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας, το σημείωμα της κόρης του, αλλά και τη ζωγραφιά με τα τρία αγγελάκια.

«Ανατρίχιασα όταν είδα τη ζωγραφιά της με τα τρία αγγελάκια. Ρώτησα την Τζωρτζίνα ποιο ήταν το τρίτο αγγελάκι, αλλά δεν απάντησε. Είχε αλλάξει πολλά χέρια μετά το θάνατο της Ίριδας, αλλά δεν μίλησε για την μπέμπα σε κανέναν μας. Ήμουν μέσα σ’ ένα λεωφορείο όταν πήρε να μου πει για το θάνατο της Τζωρτζίνας και δεν ήξερα τι να κάνω.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter