Μάνταλος: «Ας γκρινιάζουν για μένα, αντέχω»

Μάνταλος: «Ας γκρινιάζουν για μένα, αντέχω»

«Ξεκινήσαμε τον όμιλο αρκετά άσχημα. Κάναμε δυο ήττες. Ήρθαμε στην Ουκρανία να κάνουμε την πρώτη νίκη στον όμιλο και γιατί όχι να κάνουμε την αρχή για να καλύτερη συνέχεια στον όμιλό μας».

Ο Πέτρος Μάνταλος από τους κορυφαίους της ΑΕΚ στη μεγάλη νίκη επί της Ζόρια στην Ουκρανία με 4-1, μίλησε μετά το ματς για την γενικότερη παρουσία της ΑΕΚ και του ίδιου στη φετινή περίοδο και τόνισε ακόμη:

«Η συνολική εικόνα, είναι σαν να πηγαίνει ένας μαθητής διαβασμένος στο παιχνίδι. Ξέραμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Έχει κενά πίσω. Το γκολ μας βοήθησε, να τους δώσουμε χώρους και πήρε διαστάσεις το παιχνίδι».

Για την πορεία του ομίλου: «Το 4-1 για την ΑΕΚ σημαίνει τρεις βαθμοί και θέλαμε να κερδίσει η Λέστερ. Αυτό θέλαμε. Να τα δώσουμε όλα από εδώ και πέρα να κερδίσουμε τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ. Να τα δώσουμε όλα και να ξεκινήσει ξανά το παιχνίδι της πρόκρισης στο 50-50, γιατί μετά από το ξεκίνημα όταν η Μπράγκα είναι μπροστά με 6 βαθμούς και εμείς με μηδέν είσαι με την πλάτη στον τοίχο».

Για τη δική του απόδοση: «Είναι μια περίεργη σεζόν. Δεν είναι δικαιολογία. Είναι μια χρονιά χωρίς κόσμο, χωρίς προετοιμασία. Μετά από κάποια ματς νιώθεις καλύτερα. Έτσι νιώθω κι εγώ».

Για την κριτική που του γίνεται: «Αντέχω. Εχω αντέξει αρκετά πράγματα. αυτό ειδικά είναι ένα παιχνιδάκι. Ας πέφτει η γκρίνια πάνω μου στα άσχημα αποτελέσματα».

«Αφιερωμένη»

Ο Τζιανλούκα Κολονέλο κοουτσάρισε την ΑΕΚ στον αγώνα με τη Ζόρια καθώς ο Μάσιμο Καρέρα έμεινε στην Αθήνα λόγω ίωσης και αφιέρωσε τη νίκη τόσο στον Καρέρα όσο και στον Γαλανόπουλο που επέστρεψε στη δράση μετά από ένα χρόνο λόγω σοβαρού τραυματισμού.

«Αυτός ο αγώνας ήταν τελικός. Εμείς τον προετοιμάσαμε σωστά. Βγήκαμε σωστά στο γήπεδο, ήμασταν συμπαγής σαν ομάδα, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες και είμαστε χαρούμενοι, γιατί κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια μέχρι τώρα» δώλσε ο Ιταλός και πρόσθεσε:

«Σημαντικό ήταν επίσης ότι επέστρεψε και ο Γαλανόπουλος μετά από 12 μήνες. Και η νίκη είναι και για αυτόν και για τον Καρέρα και για τους άλλους παίκτες της ομάδας που δεν ήταν εδώ σήμερα».

Ο Λιβάγια

Από την πλευρά του ο Μάρκο Λιβάγια δήλωσε: «Γνωρίζαμε πως έπρεπε να κάνουμε μία νίκη, ήταν ένας… τελικός για εμάς, προερχόμασταν από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Αποδώσαμε αυτά που θέλαμε, ήμαστε χαρούμενοι αλλά σήμερα θα χαρούμε και πλέον έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή απέναντι στον Άρη».

Για την σημασία της νίκης όσον αφορά τον όμιλο και την πρόκριση είπε: «Είναι το τρίτο παιχνίδι από τα έξι, έχουμε την Ζόρια εντός έδρας, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως… τελικό. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση».

Για την δική του εμφάνιση είπε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, άλλες φορές η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα, άλλες όχι. Όμως είμαι χαρούμενος για τη εμφάνιση και την νίκη της ομάδας, αυτό είναι το σημαντικότερο. Αν σκοράρω θα είναι καλό αλλά πρώτα έρχεται η νίκη της ομάδας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter