Μαντάς: Έχουμε να κάνουμε πολλά για να αναστρέψουμε το κλίμα

Μαντάς: Έχουμε να κάνουμε πολλά για να αναστρέψουμε το κλίμα

«Στον πυκνά πολιτικό χρόνο του ενός μήνα έχουμε να κάνουμε πολλά και σημαντικά προκειμένου να αναστρέψουμε το κλίμα», ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον ρ/φ 105,5 Στο Κόκκινο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς.

«Το αν αυτό είναι εφικτό ή όχι θα το δείξει το τελικό αποτέλεσμα», εξήγησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι «αυτό που είναι απόλυτα εφικτό είναι να κάνουμε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και νομίζω θα την κάνουμε με πείσμα και με πάθος αλλά και με στρατηγική».

«Σε αυτήν την μεταβατική περίοδο και στη χώρα μας δεν τελειώνουν τα πράγματα μια και έξω» είπε ο κ. Μαντάς και πρόσθεσε ότι κάνει λάθος όποιος θεωρεί ότι τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη τα πράγματα έχουν κατασταλάξει. Παράλληλα, σημείωσε ότι θα δώσουν τον αγώνα και τη μάχη με ειλικρίνεια και με μαχητικότητα και με το πρόγραμμα τους που είναι υπέρ των πολλών, «γιατί ο κόσμος θέλει απόλυτη ειλικρίνεια και είναι πολύ αυστηρός σε αυτό το πράγμα ιδιαίτερα με την αριστερά».

«Πάρα πολύ γρήγορα πρέπει να δούμε βασικά θέματα στην τακτική μας περισσότερο. Βαθιά μου πίστη είναι ότι στρατηγικά έχουμε κινηθεί σωστά όλο αυτό το χρονικό διάστημα και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που πετύχαμε για τους πολλούς και για τη χώρα» κατέληξε ο κ. Μαντάς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter