Μαντάς – Καλαντζόπουλος μαζί στις εκλογές του ΔΣΑ

Μαντάς – Καλαντζόπουλος μαζί στις εκλογές του ΔΣΑ

Την κοινή πορεία τους στις εκλογές του ΔΣΑ ανακοίνωσαν οι δύο επικεφαλής των συνδυασμών «Παρίσταμαι Υπέρ» και «Σύγχρονη Δικηγορία» Θ. Μαντάς και Μιχ. Καλαντζόπουλος.

Όπως αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους:

«Σκοπός και απόλυτη προτεραιότητά μας αποτελεί η επίλυση των προβλημάτων που ως δικηγόροι αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας και η αντιμετώπιση των χρόνιων παθογενειών που μαστίζουν τον κλάδο μας. (…) Επιλέγουμε, την συμπόρευση και προτάσσουμε τη συνεργασία στο πλαίσιο του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου θέτοντας ως γνώμονα την στήριξη του επαγγελματία συναδέλφου σε όλα τα επίπεδα γιατί οι καιροί απαιτούν συνεργασία και συναπόφαση και όχι κατακερματισμό με μόνο σκοπό την απλή καταγραφή δυνάμεων η οποία δεν προσφέρει λύσεις» και προσθέτουν: «Συμμετέχουμε γιατί θέλουμε λύσεις στα υπαρκτά προβλήματα του κλάδου και της καθημερινότητας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΣΑ 2021

Ο Μιχάλης Καλαντζόπουλος ως επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονη Δικηγορία» και ο Θεόδωρος Μαντάς ως επικεφαλής της παράταξης «Παρίσταμαι Υπέρ» ανακοινώνουμε την κοινή πορεία μας στις επερχόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Σκοπός και απόλυτη προτεραιότητά μας αποτελεί η επίλυση των προβλημάτων που ως Δικηγόροι αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας και η αντιμετώπιση των χρόνιων παθογενειών που μαστίζουν τον κλάδο μας.
Επιλέγουμε την συμπόρευση και προτάσσουμε τη συνεργασία στο πλαίσιο του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου θέτοντας ως γνώμονα την στήριξη του επαγγελματία συναδέλφου σε όλα τα επίπεδα.
Γιατί οι καιροί απαιτούν συνεργασία και συναπόφαση και όχι κατακερματισμό με μόνο σκοπό την απλή καταγραφή δυνάμεων η οποία δεν προσφέρει λύσεις.
Η «Σύγχρονη Δικηγορία» και το «Παρίσταμαι Υπέρ» ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τις επερχόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Συμμετέχουμε γιατί θέλουμε λύσεις στα υπαρκτά προβλήματα του κλάδου και της καθημερινότητας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter