Μάντης-Καγιαλής: «Να φύγουν όλοι»

Μάντης-Καγιαλής: «Να φύγουν όλοι»

Την αποκαθήλωση σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου τα ΕΙΟ απαιτούν οι Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοϊας Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής. 

Η ανάρτησή τους, σε μαύρο φόντο, είναι λακωνική και με κεφαλαία γράμματα: «ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ».

Οι Μάντης-Καγιαλής ήταν ανάμεσα στους πολλούς αθλητές που κατήγγειλαν τη διοίκηση της ΕΙΟ για αυταρχισμό και κάθε λογής αυθαιρεσίες, με το γνωστό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από δύο μήνες περίπου. «Να μας αφήσουν έξω από τα παρασκηνιακά παιχνίδια τους», δήλωναν τότε.

Οι ίδιοι είχαν δηλώσει δημόσια τη συμπαράστασή τους στη Σοφία Μπεκατώρου, για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης από υψηλόβαθμο παράγοντα της Ομοσπονδίας. «Μπράβο Σοφία για το θάρρος σου και όλο το ψυχικό σθένος να μιλήσεις. Σπάσε τη σιωπή, μίλησε, μην ανέχεσαι», είχαν γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Μάντης-Καγιαλής κατέκτησαν χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 στην κατηγορία 470, ενώ έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση για το Τόκιο βάσει της διεθνούς κατάταξης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter