Μαντόνα: Μου αρέσει να είμαι προκλητική

Μαντόνα: Μου αρέσει να είμαι προκλητική

«Μου αρέσει να σπάω το κατεστημένο. Αλλά δεν μου αρέσει να το κάνω μόνο και μόνο για να το κάνω. Δεν μου αρέσει να προκαλώ μόνο και μόνο για να προκαλώ.

Μου αρέσει να είμαι προκλητική. Μου αρέσει να κάνω τους ανθρώπους να σκέφτονται. Μου αρέσει να αγγίζω τις καρδιές των ανθρώπων. Και αν μπορώ να κάνω αυτά τα τρία πράγματα ταυτόχρονα, τότε νιώθω ότι έχω καταφέρει κάτι».

Αυτά δηλώνει, μεταξύ άλλων, η Μαντόνα στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Harper’s Bazaar, που φιλοξενείται στο εξώφυλλο Φεβρουαρίου, σηματοδοτώντας την 150η επέτειο της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου, ενώ η φωτογράφηση έγινε από το φωτογραφικό δίδυμο Luigi & Lango.

Η Μαντόνα απαντάει και στις κριτικές που δέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια λέγοντας: «Έχω πάντα την αίσθηση του καταπιεσμένου. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι θα πουν: “Ω, αυτό είναι γελοίο να το λες εσύ. Είσαι μία πετυχημένη λευκή, πλούσια ποπ σταρ”, αλλά στη διάρκεια τής καριέρας μου έχω δεχτεί τόση λάσπη και η περισσότερη επειδή είμαι γυναίκα και αρνούμαι να ζήσω μία συμβατική ζωή».

«Έχω δημιουργήσει μία πολύ αντισυμβατική οικογένεια. Έχω εραστές που είναι τρεις δεκαετίες νεότεροι από μένα. Αυτό κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν άβολα. Αισθάνομαι πως ό,τι κι αν κάνω φέρνει τους ανθρώπους σε δύσκολη θέση», τόνισε η 58χρονη καλλιτέχνης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter