Μάντσεστερ: Εισβολή οπαδών στο Ολντ Τράφορντ και αναβολή του ντέρμπι (Video/Photos)

Μάντσεστερ: Εισβολή οπαδών στο Ολντ Τράφορντ και αναβολή του ντέρμπι (Video/Photos)

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εισέβαλαν oμαδικά στον αγωνιστικό χώρο του Ολντ Τράφορντ και διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της ομάδας, για την εμπλοκή τους στο θνησιγενές σχέδιο της Ευρωπαϊκής Super League.

«Έξω οι Γκλέιζερ», ήταν το σύνθημα των …ανταρτών. Οι φωτογραφίες που ήρθαν από την Αγγλία δείχνουν περίπου 200 εισβολείς, οι οποίοι απομακρύνθηκαν προσωρινά αλλά ξαναμπήκαν στο γήπεδο αργότερα. Μερικοί μάλιστα προσπάθησαν να φτάσουν στα αποδυτήρια μέσω του τούνελ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

https://twitter.com/i/status/1388863042742595589

Κάποιοι οπαδοί περικύκλωσαν το αυτοκίνητο το παλαίμαχου αρχηγού Γκάρι Νέβιλ (νυν τηλεσχολιαστή), αλλά και αυτού του διαιτητή του αγώνα, Μάικλ Όλιβερ, φωνάζοντας συνθήματα. Πολιορκήθηκε επίσης η εξέδρα του καναλιού Sky.

Αρκετοί άλλοι μαζεύτηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας πριν το σημερινό ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, με ειρηνικές πάντως διαθέσεις. Τα κασκόλ που κρατούσαν ήταν πρασινοκίτρινα, στα χρώματα του συλλόγου Νιούτον Χιθ από τον οποίο ξεπήδησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρωτοστάτησε στο κίνημα των ομάδων που ίδρυσαν τη Super League, πριν αναδιπλωθούν υπό την πίεση των φιλάθλων και των αρχών.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, o αγώνας αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter